Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Με νέο τεχνκό τιμ και ανανέωση σχεδόν όλου του περσινού κορμού ο Απόλλωνας 1860 Κρύας Βρύσης

Με νέο προπονητή και βοηθό, αλλά και ανανέωση σχεδόν ολόκληρου του περσινού έμπειρου ρόστερ που κατάφερε την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική, πορεύεται και φέτος ο Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης, χωρίς να φείδεται φιλοδοξιών.
Ο πολύ γνωστός στον σύλλογο Δημήτρης Βοτάρης είναι ο νέος προπονητής, με βοηθό και άμεσο συνεργάτη το Αλέξη Ιωαννίδη, που μέχρι πέρσι ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής στην ομάδα του κάμπου. Ανανέωσαν οι ποδοσφαιριστές Τσιρακίδης Γιάννης, Καρακούτσης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Σκαπέρδας Άγγελος, Κουκούδας Ρούλης, Γαβριηλίδης Χρήστος, Μιχαηλίδης Πέτρος, Γιάννης Χατζηβασιλειάδης και Κωνσταντίνος Νήρας, όπως επίσης και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας πέρυσι Αντώνης Γιόνδης, ενώ θ ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και οι ανακοινώσεις των μεταγραφών στις οποίες έχει προχωρήσει η ομάδα!
Μ΄ έναν άλλον προγραμματισμό σε όλους τους τομείς της ομάδας, ο Απόλλωνας 1960 Κρύας Βρύσης φιλοδοξεί φέτος, ν΄ ανεβάσει τον πήχη λειτουργίας του σε επαγγελματικά επίπεδα, όπως άλλωστε αρμόζει σ΄ έναν σύλλογο που θέλει να πρωταγωνιστήσει αλλά και με βάση την δυναμική και την ιστορία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: