Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Νέο έντυπο Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τον ΚΑΠ 2023

Με την παρούσα ενημέρωση σας γνωστοποιώ την υπ’ αριθμόν 53/29-06-2023 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία εγκρίθηκε ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου 2023.
Η ενημέρωση αφορά κυρίως στο άρθρο 18 παράγραφος 1 β’ του ΚΑΠ (επισυνάπτεται η τροποποίηση), το οποίο αναφέρεται στην Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, τόσο των σωματείων μελών σας, όσο των γιατρών οι οποίοι ενδεχομένως να σας ρωτήσουν σχετικά, επισυνάπτεται σε μορφή pdf νέο έντυπο της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή (με δυνατότητα συμπλήρωσης μηχανογραφικά και των πεδίων Αριθμός Μητρώου ΕΠΟ, Όνομα, Επίθετο, Πατρώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, ΑΜΚΑ), το οποίο και μπορείτε να τους το προμηθεύσετε άμεσα.
Σε κάθε περίπτωση βάσει ΚΑΠ, πλέον, εφεξής η ημερομηνία έκδοσης της Κάρτας Υγείας θα συμπληρώνεται, είτε μηχανογραφικά, είτε με μηχανική σφραγίδα, από τον γιατρό και μόνο.
Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων, το αρχείο θα πρέπει να τυπώνεται έγχρωμο και να το σφραγίζει και υπογράψει ο γιατρός στο ανάλογο πεδίο.
Για να προμηθεύσετε τους ενδιαφερόμενους με το νέο έντυπο της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή θα πρέπει να το «κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας, διαδικασία την οποία θα κάνετε πατώντας αρχικά την ένδειξη file (αρχείο) πάνω αριστερά στο έγγραφο pdf και επιλέγοντας ακολούθως την ένδειξη «save as» (αποθήκευση ως) και την επιφάνεια εργασίας (desktop) ως χώρο αποθήκευσης (σ.σ. πρόταση για την ευκολία σας).
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία δεν αφορά τις σε ισχύ Κάρτες Υγείας Ποδοσφαιριστή, αλλά μόνον όσες θα εκδοθούν από σήμερα και στο εξής.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Δείτε εδώ το αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: