Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Γ. Οικονόμου: Σημαντικές επιτυχίες που πιστοποιούν την άνοδο του ελληνικού Αθλητισμού

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού για τις επιτυχίες που κατέγραψαν οι αθλητές και αθλήτριές μας:
«Οι σημαντικές επιτυχίες που κατέγραψαν την Κυριακή 16 Ιουλίου οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, σε όλες τις ηλικίες και κατηγορίες, πιστοποιούν ότι ο ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται σε τροχιά προόδου.
Συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση του ελληνικού μπάσκετ, η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας. Με πολλή και σκληρή δουλειά θα παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας Στίβου, που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Εύφημο μνεία στις Ελίνα Τζένγκο, Παναγιώτα Δόση, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και τη Γεωργία Δεσπολλάρη για τα μετάλλια που κατέκτησαν. Ο κλασικός μας αθλητισμός βρίσκεται σε σαφή τροχιά ανόδου.
Τα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας Παίδων (Κ15) στην υδατοσφαίριση κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Και σε αυτούς αξίζει κάθε έπαινος, καθώς συνεχίζουν επάξια την παράδοση του ελληνικού πόλο.
Μετά τον Νάσο Γκαβέλα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε, στον ακοντισμό F54, το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ και χάρισε στην Ελλάδα την 5η Παραολυμπιακή πρόκριση για τους Αγώνες του 2024. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή.
Διακρίσεις και επιτυχίες που αναδεικνύουν ότι υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον σε όλα τα αθλήματα και όλες τις ηλικιακές κατηγορίες για την Ελλάδα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: