Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Με ταλέντο και ποιότητα ενισχύεται ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Με δύο πολύ ταλαντούχους, ποιοτικούς και φιλόδοξους
ποδοσφαιριστές ενισχύεται ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.
Θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς και ενίσχυση εκ των έσω, αφού εκτός του ότι πρόκειται για τοπικούς ποδοσφαιριστές, έχουν και οι δύο αγωνιστεί και διακριθεί τα προηγούμενα εκτός των άλλων και με την φανέλα του συλλόγου. Ο 19χρονος ταλαντούχος επιθετικός Δημήτρης Μήτκας από τον Α.Σ. Γιαννιτσά ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας και ο 20χρονος πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Γιάννης Πολυχρονόπουλος από τον Α.Σ. Καστοριά 1980 που αγωνίστηκε και θα αγωνίζεται και φέτος στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αναμένεται όπως το έδειξαν και στις προηγούμενες πολύ καλές σεζόν που αποτέλεσαν μέλη του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ο καθένας με τα ιδιαίτερα αγωνιστικά, δυναμικά και τεχνικά του χαρακτηριστικά, να ενισχύσουν σημαντικά και ουσιαστικά τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Πέλλας. Προηγούμενες ομάδες για τον Δημήτρη Μήτκα εκτός του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και του ΑΣ Γιαννιτσά, η Ακαδημία Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, η Ακαδημία ΠΑΟ Κουφαλίων, ΠΑΟ Κουφαλίων (και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής), ενώ για τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο εκτός του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και του ΑΣ Καστοριά 1980, η ΑΑΓ και η Αστραπή Μεσοποταμιάς (Α' - ΕΠΣ Καστοριάς).
Δύο αξιόπιστες και πολύτιμες λύσεις στα χέρια κάθε προπονητή και του ρόστερ κάθε ερασιτεχνικής ομάδας, που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς ομάδες ανώτερων κατηγοριών, είναι σίγουρο ότι μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε μια απαιτητική και φιλόδοξη όπως αναμένεται να είναι η νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η διοίκηση με μεγάλη χαρά τους καλωσορίζει και πάλι στο σύλλογο και τους εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: