Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Η νοσηλεύτρια Μένη Μπόγια υποψήφια με την δημοτική παράταξη Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας

Η Μένη Μπόγια είναι από την Άρνισσα όπου ζει σήμερα.
Είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα της Νοσηλευτικής και εργάζεται στα δημόσια νοσοκομεία από το 2007.
Παράλληλα είναι εκπαιδεύτρια σπουδαστών στο τμήμα Βοηθών Νοσοκόμων στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Έδεσσας διδάσκοντας βασικές νοσηλευτικές αρχές και κλινική άσκηση.
Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Θεοδώρου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν.
Έχοντας μεγάλη αγάπη στην παράδοση και στο χορό ασχολείται με αυτά, ούσα μέλος του αντίστοιχου τμήματος ενηλίκων Άρνισσας.
Η Μένη ανοίγει τον κύκλο των παρουσιάσεων και των πρώτων συνεργατών, οι οποίοι έδωσαν σάρκα και οστά στην Κοινωνία σε Κίνηση, στάθηκαν άοκνοι συνοδοιπόροι και έχτισαν τα θεμέλια του οικοδομήματος που σήμερα αναπτύσσεται με νέους και άξιους συνδημότες μας!
Η αγάπη της για τη Δημόσια Υγεία εκφράστηκε και στην πράξη, όταν την εποχή της πανδημίας με αυταπάρνηση αυτή και οι συνάδελφοί της έφτασαν και ξεπέρασαν τα ανθρώπινα όρια αντοχής, προκειμένου να παράσχουν στους συνανθρώπους τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, μετριάζοντας τις ελλείψεις του νοσοκομείου!
Η στάση της, η αγωνία της, ο παραμερισμός του φόβου για τον εαυτό της και την οικογένεια της, ο τρόπος που υποδεχόταν τους ασθενείς, απέδειξε το σεβασμό της στον άνθρωπο υπενθυμίζοντας μου πόσο τιμητικό για εμένα είναι να βρίσκεται κοντά μου!
Καλή δύναμη Μένη σε έναν άλλο αγώνα αυτήν τη φορά, πιο ευχάριστο, πάντα όμως στην υπηρεσία των πολλών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: