Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Μια πολύ ηχηρή επιστροφή στον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας!

Ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο της Πέλλας, αλλά και με έντονο ποδοσφαιρικό αποτύπωμα στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα του νομού, που έχει συνδέσει το όνομα και την ποδοσφαιρική του πορεία με τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, επιστρέφει μετά από περίπου τρία χρόνια και πάλι στις «ρίζες» του.
Για τον 28χρονο Πελλιώτη στράικερ Τάσο Μπρατσούδη, το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, μπορούν να μιλήσουν πιο έγκυρα και πιο ρεαλιστικά οι αντίπαλες άμυνες και οι αντίπαλοι προπονητές των ομάδων που κλήθηκαν κατά καιρούς να τον αντιμετωπίσουν. Εμπνευσμένος ποδοσφαιριστής, με άριστη τεχνική κατάρτιση που μπορεί να εκθέσει ανά πάσα στιγμή κάθε αμυντική διάθεση και διάταξη, «ερωτική» σχέση με το αντίπαλο τέρμα με σχεδόν κάθε χρόνο διψήφιο αριθμό τερμάτων, ένας διαρκής «πονοκέφαλος» και ένας δυσεπίλυτος «γρίφος» για κάθε αντίπαλη άμυνα και ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζει το θέαμα με την ουσία και θα ήθελε να βλέπει στα ερασιτεχνικά γήπεδα, κάθε καλόπιστος φίλαθλος του ποδοσφαίρου...
Ένας γραφειοκρατικός και διαδικαστικός χρονικά «σκόπελος» απομένει να ξεπεραστεί, ώστε ο έμπειρος επιθετικός να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας της καρδιάς του και να την βοηθήσει όπως ο ίδιος πολύ καλά ξέρει, μπορεί και επιθυμεί, στην φετινή της φιλόδοξη προσπάθεια.
Ο Τάσος Μπρατσούδης για επαγγελματικούς λόγους τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Κύπρο και αγωνιζόμενος με το ΘΟΙ Πύργου Λεμεσού (
Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ) κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο Κυπελλούχων Π.Α.Α.Ο.Κ., ένα τρόπαιο που δεν έχει καταφέρει όπως διακαώς θα επιθυμούσε να κατακτήσει με την ομάδα της Πέλλας, η οποία έχει 4 αποτυχημένες προσπάθειες σε ισάριθμες συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου τα τελευταία 13 χρόνια.
Η διοίκηση και ολόκληρος ο σύλλογος με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουν και πάλι στο ποδοσφαιρικό σπίτι του, του εύχονται υγεία, με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις και επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: