Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Στάθης Καστερίδης: Να αποπέμψει ο κ. Στάμκος τους τραμπούκους από τις συνεδριάσεις και από το ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις επερχόμενες εκλογές

Ανάρτηση για το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δημοτικών συμβούλων που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, έκανε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Στάθης Καστερίδης. Στην ανάρτηση αναφέρει τα εξής:
«Δυστυχώς τα φαινόμενα τραμπουκισμού εξακολουθούν να συμβαίνουν στην διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πέλλας με τον κ. Στάμκο να τα ανέχεται. Σύσσωμη η παράταξη μας αποχώρησε σήμερα από την συνεδρίαση εκφράζοντας την αγανάκτηση της για την επιθετική συμπεριφορά συμβούλου της συμπολίτευσης που αποδεικνύει την καθεστωτική νοοτροπία των 13 χρόνων στην παράταξη του δημάρχου. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα, ειδικά με λεκτικές επιθέσεις εναντίον συναδέλφων και με τον κ. Στάμκο να παραμένει απλός θεατής. Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά θα αποπέμψει τους τραμπούκους από τις συνεδριάσεις και από το ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις επερχόμενες εκλογές.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτρεξε η παράταξη σου στο νοσοκομείο για δημιουργία εντυπώσεων και υποστήριξη στον δήθεν ξυλοφορτωμενου συμβούλου. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα τον ανακοινώσεις στον συνδιασμό σου.