Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Πού μυαλό για μπάλα;

Υπό διαφορετικές συνθήκες, αυτές τις ημέρες θα συζητούσαμε για την καθιερωμένη… αντίστροφη μέτρηση πριν από την έναρξη των προετοιμασιών, τουλάχιστον για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί φέτος μιας και η καταστροφική πυρκαγιά έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων και φυσικά είναι αυτονόητο και οι ομάδες να μην έχουν καθόλου μυαλό για το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους.
Όπως είναι ευκολονόητο, το ποδόσφαιρο περνάει πλέον σε τρίτη και τέταρτη μοίρα καθώς αυτό που προέχει είναι να σταματήσει αυτός ο πύρινος εφιάλτης ο οποίος έχει κατακάψει το νησί απ’ άκρη σε άκρη.
Δεν είναι τυχαίο το ότι όλες οι ομάδες της κατηγορίας σκέφτονται για αναβολή της έναρξης των προετοιμασιών τους (ήταν προγραμματισμένες για αυτές τις ημέρες και για τις αρχές Αυγούστου), θέλοντας πρώτα να επέλθει μια κάποια κανονικότητα και να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.
Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα και αφού φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν, αναμένεται να γίνει ξανά ο σχεδιασμός και να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για το ξεκίνημα των προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όπως και να έχει, οι φετινές προετοιμασίες, όποτε και αν ξεκινήσουν θα διεξαχθούν στη σκιά των… καμένων εκτάσεων και κάτω από βαρύ κλίμα.

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: