Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Καταδικάζουμε τη χειροδικία δημοτικού μας συμβούλου από σύμβουλο της παράταξης του δημάρχου Στάμκου

  • Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πέλλα Μπροστά» τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δημοτικοί σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές.
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης καταδικάζει την χειροδικία Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του από Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου.
Όλα ξεκίνησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέλλας (πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7) όταν τέθηκε για πολλοστή φορά από την Δημοτική Παράταξη «Πέλλα Μπροστά» το οξύτατο πρόβλημα με τα σκουπίδια και την καύση τους σε μερικές περιπτώσεις.
Υπήρξε ένας έντονος διάλογος μεταξύ δύο Δημοτικών Συμβούλων. Βγαίνοντας από την αίθουσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου χειροδίκησε κατά του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Πέλλα Μπροστά» με αποτέλεσμα ο συνάδελφός μας να μεταβεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Μετά από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού Πέλλα Μπροστά κ. Θεοδωρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ευχόμαστε περαστικά στο Σύμβουλο της Παράταξής μας και ταυτόχρονα καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τη χειροδικία. Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές. Το θέμα θα το θέσουμε στο Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω ενέργεια. Σήμερα είναι μια μαύρη σελίδα για την παρούσα δημοτική αρχή του Γρηγόρη Στάμκου και το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: