Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Α.Ο. Ξάνθη: “Με σεβασμό στο ιστορικό μας ΑΦΜ, μακριά από κάθε συγχώνευση-έκτρωμα...”

Δελτίο Τύπου γενικότερης ενημέρωσης ανάρτησε στα social media η Ξάνθη. Αναλυτικά:
“Καλησπέρα στους φιλάθλους του ΑΟΞ.
Η ΕΠΣ Ξάνθης γνωστοποίησε την ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων.
Συγκεκριμένα η Β! ΕΠΣ Ξάνθης η οποία και μας ενδιαφέρει άμεσα ως η κατηγορία που θα αγωνιστούμε, έχει ως προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης το διήμερο 9-10/09/2023.
Μια εβδομάδα νωρίτερα, το διήμερο 2-3/09/2023 προγραμματίζεται η πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.
➤Με σεβασμό στο ιστορικό μας ΑΦΜ, μακριά από κάθε συγχώνευση - έκτρωμα - για την ιστορία του συλλόγου μας που δεν θα επέφερε τίποτα λιγότερο από την καταστροφή μας για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.
Μετονομασίες που βέβαια ως συνέπεια θα είχαν την διατήρηση των χρεών όπως βλέπουμε και σε άλλους συλλόγους της χώρας που πάλεψαν να συγχωνευθούν με καθαρά ΑΦΜ αλλά η ζημιά επί της ουσίας παρέμεινε.
Ο ΑΟΞ θα διαφημίσει το τοπικό μας ποδόσφαιρο που θα έχει την τιμή να διαθέτει την ομάδα που έχει βγει τέσσερις φορές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 31 σερί παρουσίες στην Α Εθνική, φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ομάδα που τροφοδότησε σε έμψυχο και ποδοσφαιρικό υλικό όλα τα τοπικά σωματεία και το κυριότερο με χιλιάδες φιλάθλους και ενδιαφέρον από τα πανελλήνια ΜΜΕ!
Ο ΑΟΞ έζησε μέρος της τοπικής κοινωνίας με θέσεις εργασίας και είναι αποφασισμένος να το πράξει εκ νέου. Και θα το πράξει”.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: