Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Σε αγωνιώδη αναζήτηση εξεύρεσης άμεσης διοικητικής λύσης ο Εδεσσαϊκός

Μια ακόμη απόπειρα διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., πραγματοποιεί ο Εδεσσαϊκός (έχουν προηγηθεί από τον περασμένο Μάιο αρκετές αποτυχημένες απόπειρες), προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να βρει έστω την ύστατη στιγμή διοικητική λύση και βγει από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει, λίγο πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024.
Ανασταλτικός παράγοντας ο υποβιβασμός της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από 6 χρόνια, αλλά ο χρόνος πλέον είναι κάτι παραπάνω από πιεστικός και η προγραμματισμένη Γ.Σ. για την ερχόμενη Δευτέρα 24/7, θεωρείται ίσως η κρισιμότερη για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Και σε οικονομικό επίπεδο όμως υπάρχει «άνοιγμα» παρά την χρηστή διαχείριση όπως ομολόγησε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γιώργος Μυλωνάς σε παλαιότερη Γ.Σ. (10/5) στην παρουσίαση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και οφείλεται στην μη υλοποίηση υποσχέσεων για οικονομική στήριξη που είχαν δοθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, από τοπικούς άρχοντες.
Δείτε την ανακοίνωση-πρόσκληση του συλλόγου:
«Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, εν όψει της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, τα μέλη του Εδεσσαϊκού καλούνται να δώσουν λύση και να εκλέξουν νέα διοίκηση. Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24/7 ώρα 7 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: