Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Πέλλας ο Α.Σ. Γιαννιτσά - Δείτε το γκολ της αναμέτρησης

Σ' ένα δυνατό αλλά με κακό θέαμα παιχνίδι, κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Πέλλας αναδείχθηκε ο πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός στις λεπτομέρειες Α.Σ. Γιαννιτσά.
Εκτός από τον νικητή και τροπαιούχο Α.Σ. Γιαννιτσά και την πρώτη παρουσία σε τελικό του φιναλίστ Άρη Νησίου, ίσως κανείς δεν θα θυμάται τίποτε περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι. Η δύναμη και το πάθος κι από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως θέαμα και μεγάλες φάσεις (θα χρειαστεί μεγάλη δόση υπερβολής για να χαρακτηριστούν καλές ευκαιρίες), ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα του τελικού, που κρίθηκε μ' ένα στην κυριολεξία «ουρανοκατέβατο» γκολ (32') και μάλιστα με την μπάλα, μετά την ψηλοκρεμαστή σέντρα του Πλατσιώτα, το γύρισμα του Γαλούπη και την κοντινή κεφαλιά του Σαμαρά, να μην «ακουμπάει» καν δίχτυα, αλλά το γκολ να καταλογίζεται ορθώς από τον πρώτο βοηθό κ. Λαμπρίδη και τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Αργυρό, αφού αυτή πέρασε εμφανώς την γραμμή τέρματος, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Νησίου Παπαγεωργίου.
Τραυματισμοί που τις επόμενες ώρες θα εκτιμηθεί η κατάστασή τους, για τον Α.Σ. Γιαννιτσά του  αρχηγού Μπαμπαλή και για τον Άρη Νησίου ενόψει μάλιστα και του τελικού πρωταθλήματος, του πρώτου σκόρερ της ομάδας Καραδήμου που αποχώρησε υποβασταζόμενος! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: