Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Παίκτης της ΕΠΣΜ είχε την «ατυχία» να μη γραφτεί ο τραυματισμός του στο Φ.Α. και τρέχει και δεν φτάνει…

Την «ατυχία» να μην γραφτεί ο σοβαρός, όπως αποδείχτηκε τραυματισμός του, στο Φ.Α είχε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Περίπου στο 31’ της αναμέτρησης αποχώρισε από το παιχνίδι και μετά από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο 25χρονοςέπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και κάκωση μηνίσκου. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στο χειρουργείο άμεσα ενώ το γεγονός ότι η ομάδα είναι εγγεγραμμένη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ αλλά ο τραυματισμός του δεν δηλώθηκε στο Φ. Α (το οποίο είναι απαραίτητη προϋπόθεση) περιπλέκει τα πράγματα εφόσον τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης κάνουν τιτάνια προσπάθεια για να βρεθεί η λύση.
Εμείς ελπίζουμε πως το ότι το όλο «σκηνικό» δεν αναφέρθηκε στο Φύλλο Αγώνα δεν θα σταθεί εμπόδιο και η Ένωση θα κάνει ότι είναι δυνατό για να βοηθηθεί ένας παίκτης ο οποίος μάλιστα είναι άνεργος και είναι φύση αδύνατον να καλύψει το ποσό που χρειάζεται για την εγχείριση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας θα συνεχίσει, για 36η αγωνιστική περίοδο, το πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης τραυματισμένων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Η Ε.Π.Σ.Μ. συνεργάζεται με τους χειρούργους – ορθοπεδικούς, Βασιλική Τσακίρη (Αγίας Σοφίας 46) και Γεώργιο Τσαρδακλή (Ναυαρίνου 17 και Εδέσσης, Σταυρούπολη) και το φυσικοθεραπευτή, Χρυσόστομο Κερμενίδη (Τσιμισκή 31), προκειμένου να εξετάζονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται σε αγώνες και στη συνέχεια, σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα παραπέμπονται σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικοθεραπείες.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δύνανται είτε να αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις info@epsm.gr kitsou@epsm.gr ή μήνυμα στο inbox του fb της Ε.Π.Σ.Μ. https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ. (τηλ. 2310284285, εσωτ. 0) αίτημα περί εξέτασής τους από τον ορθοπεδικό που επιθυμούν, αναφέροντας οπωσδήποτε το σωματείο και το ονοματεπώνυμο του ποδοσφαιριστή είτε να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσης (ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ), προκειμένου να λάβουν παραπεμπτικό σημείωμα για να εξεταστούν. Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την/τον γιατρό, θα προσκομίζουν κατά την επίσκεψή τους στο ιατρείο της απαραίτητα το σημείωμα της Ε.Π.Σ.Μ. και το δελτίο αθλητικής ιδιότητας ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΠΡΟΥ –
 
Πηγή: goalpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: