Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Πύρ και μανία η ανακοίνωση της Α.Ε. Λευκίμμης για την «φιλοξενία» και τον Σιδηρόπουλο

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου αλλά και για την επίθεση που δέχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (2-1 υπέρ του Μεγάλου Αλεξάνδρου) είχαν οι άνθρωποι της ΑΕ Λευκίμμης σύμφωνα με καταγγελία τους.
Συγκεκριμένα, τα παράπονα είχαν να κάνουν με τα τρία κερδισμένα πέναλτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου (το τρίτο στις καθυστερήσεις του αγώνα με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1) και τις έξι αποβολές που είδαν παίκτες και προπονητής της ΑΕΛ.
Εκτός αυτού, γίνεται λόγος για επίθεση με λοστούς και μαχαίρια από οπαδούς των γηπεδούχων στην αποστολή της ομάδας, με δύο άτομα της διοίκησης να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Βέροιας για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι άνθρωποι της Λευκίμμης βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξάνδρειας, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, στον ίδιο χώρο ήταν και ο διαιτητής του αγώνα.
Απορίας άξια, η εξαφάνιση κάθε φωτογραφικού υλικού και βίντεο του αγώνα απ' όλα τα τοπικά κυρίως ΜΜΕ που κάλυψαν την αναμέτρηση, μ' αυτά της Κέρκυρας να καταφέρονται στο σύνολό τους, τόσο για την «φιλοξενία» προς την νησιωτική ομάδα, όσο και για την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου.
Τέλος με ανακοίνωσή της η Α.Ε. Λευκίμμης εγκαλεί τον διαιτητή Σιδηρόπουλο για αλλοίωση αποτελέσματος... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: