Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης

«Πράματα και θάματα» στην σημερινή αγωνιστική ημέρα, που περιελάμβανε, σε ότι αφορά το άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον των ομάδων του νομού, αγώνες του 2ου ομίλου της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και του Α' ομίλου της SL2.  
Ξεκινώντας από τα πιο «πεζά» τα εντελώς ερασιτεχνικά, τελείωσαν ουσιαστικά και στον 2ο όμιλο της Α1 τα play off σήμερα, με το Εθνικό Γιαννιτσών τελικά πρώτο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αφού νίκησε εντός έδρας τους Γαλατάδες και θα αντιμετωπίσει στον επερχόμενο τελικό πρωταθλήματος, τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Άρη Νησίου, όταν την ίδια ώρα η Δόξα Μελισσίου έχανε με το ίδιο σκορ στην Πέλλα από τον Μέγα Αλέξανδρο, κι έχανε κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση. Η κατάσταση όμως παραμένει εντελώς ρευστή στα play out  του ίδιου ομίλου μετά και την σημερινή του Μανδάλου επί τους Λιπαρού και η κατάσταση μάλλον θα ξεκαθαρίσει στα επόμενα παιχνίδια, με την επόμενη αγωνιστική να εξελίσσεται σε κομβική.
Στην Γ' Εθνική ο πρωτοπόρος σε ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα Μακεδονικός, έχασε την πρωτιά στην Λευκίμμη την τελευταία αγωνιστική με τους νησιώτες από την άλλη να σώζουν την παρτίδα και την ΦΣ Κοζάνη που νίκησε στους Σαρακηνούς, να είναι αυτή τελικά που τερμάτισε πρώτη. Έτσι αρκετά σενάρια σε κορυφή και ουρά προηγούμενων ημερών, πήγαν περίπατο... Ο ΑΣ Γιαννιτσά αποχαιρέτησε την κατηγορία με νίκη-γοήτρου επί του ουραγού Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο αδιάφορος Εδεσσαϊκός έχασε στην Αλεξάνδρεια από τον ενδιαφερόμενο Μ.Α. Τρικάλων Ημαθίας, μια νίκη χωρίς όμως τελικά αντίκρυσμα για τους γηπεδούχους.
Τέλος ο Αλμωπός στην SL2 συνέχισε την εξαιρετική πορεία του προσθέτοντας ακόμη μια καλή εμφάνιση και νίκη στην Αριδαία, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ουραγό ομάδα των Τρικάλων.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 4η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 2-0
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - PLAY OFF
  1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 50
  2. ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 42
  3. Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 35
  4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 23
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OUT 4η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - PLAY OUT
  1. ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 24
  2. ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 21
  3. ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 21
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ 0-2
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-0
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 0-0
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-4-2022


SUPER LEAGUE 2 - Α ΟΜΙΛΟΣ - 29η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 3-0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: