Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Ήρθαν οι μπάλες για τα σωματεία – Η διαδικασία παραλαβής από τα Γραφεία της ΕΠΣΗ

Με χαρά το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ ενημερώνει ότι ήρθαν οι μπάλες που θα παραδοθούν στα σωματεία των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσής μας.
Λίγες ημέρες μετά την υπόσχεση που δόθηκε από τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ για την προσφορά μπαλών στα σωματεία, η ΕΠΣΗ υλοποιεί αυτή την ενέργεια, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Οι μπάλες προορίζονται για τις ανάγκες των σωματείων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Πρόκειται για μπάλες υψηλής ποιότητας της γνωστής αθλητικής εταιρείας ΝΙΚΕ και θα γίνουν προσπάθειες και για άλλες διευκολύνσεις στα σωματεία ενόψει της νέας σεζόν.
Όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ τα σωματεία που πήραν πέρυσι μπάλες θα παραλάβουν τώρα από έξι (6) μπάλες ενώ τα υπόλοιπα σωματεία που δεν πήραν πέρυσι μπάλες, θα παραλάβουν τώρα από δέκα (10) μπάλες.
Προκειμένου να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στα γραφεία της Ένωσης, όπου θα προσέρχονται τα σωματεία για να παραλαμβάνουν τις μπάλες, η κατανομή θα γίνεται ως εξής:
Τα σωματεία της Β’ Κατηγορίας θα παραλάβουν τις μπάλες την Τετάρτη 5 Ιουλίου.
Τα σωματεία της Α2 Κατηγορίας θα παραλάβουν τις μπάλες την Πέμπτη 6 Ιουλίου.
Τα σωματεία της Α1 Κατηγορίας θα παραλάβουν τις μπάλες την Παρασκευή 7 Ιουλίου.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής, ο εκπρόσωπος που θα προσέρχεται στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να φέρει μαζί του την σφραγίδα του σωματείου και ο ίδιος να είναι μέλος του Δ.Σ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: