Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Η ΕΡΤ αναστέλλει την καταβολή της τελευταίας δόσης στη Super League 2!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η ΕΡΤ ενημέρωσε τη Super League 2 ότι αναστέλλει την καταβολή του ποσού που υπολείπεται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την κατηγορία, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που διερευνά η Interpol!
Η έφοδος της Interpol σε παράγοντες της Superleague 2, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού και η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων σχετικά με τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η ΕΡΤ, η οποία και είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2 τη σεζόν που πέρασε, αποφάσισε να αναστείλει την καταβολή των 600.000 ευρώ που υπολείπονται από το συμβόλαιο και αφορούν στο μπόνους που έχει συμφωνηθεί, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, σεβόμενη τον θεσμικό της ρόλο και τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Μάλιστα, ενημέρωσε με σχετική επιστολή της τον πρόεδρο της Λίγκας, Πέτρο Μαρτσούκο.
Προφανώς πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς στην ταλαιπωρημένη από τα προβλήματα κατηγορία, τα τηλεοπτικά χρήματα αποτελούν μία πολύ σημαντική ανάσα για τις ομάδες.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: