Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Το παράπονο της μαθήτριας για τον Δήμο και η απάντηση του Δημάρχου Πέλλας στην τελετή βράβευσης

Το Σάββατο το βράδυ είχαμε τις βραβεύσεις αθλητών συλλόγων, μαθητών και σχολείων του Δήμου μας που διέπρεψαν σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες και διαγωνισμούς μέσα στο 2023 όπως γίνεται κάθε χρόνο.
⬇️Λίγο πριν την λήξη της εκδήλωσης και μετά την βράβευση της σχολικής εφημερίδας ΄΄cool school΄΄, που εκδίδει το Γυμνάσιο της Πέλλας, για την κατάκτηση του 3ου Πανελλήνιου Βραβείου στο διαγωνισμό του φορέα horizontes4all με θέμα ΄΄17 στόχοι του ΟΗΕ ΄΄ το 2023, η εκπρόσωπος μαθήτρια Γκουδεράκη Ελένη του Γυμνασίου θέλησε να εκφράσει όπως είπε και η ίδια ένα παράπονο.
⬇️Η μαθήτρια ανέφερε ότι σ΄αυτήν την 10χρονη προσπάθεια του σχολείου να εκδίδει την δική της εφημερίδα με πολύ μεράκι και αγάπη από τα παιδιά και τους καθηγητές τους, κατακτώντας μάλιστα και Πανελλαδικές διακρίσεις, το εγχείρημα αυτό δεν είχε μέχρι σήμερα την στήριξη των τοπικών αρχών και συγκεκριμένα της δημοτικής αρχής, αφού η μαθήτρια του σχολείου και η καθηγήτρια κάλυψαν με προσωπικά έξοδα την μετάβαση και την παραμονή τους στην Αθήνα για την παραλαβή της διάκρισης.
Η απάντηση του δημάρχου Πέλλας προς τους μαθητές
👉Στο σημείο αυτό και με την κάθοδο από το βήμα της μαθήτριας ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Φουντουκίδης πλησίασε την ομάδα των μαθητών που εκπροσωπούσαν το σχολείο τους και δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος από δω και πέρα θα είναι υποστηρικτής και αρωγός σε κάθε προσπάθεια διάκρισης όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου σε κάθε δραστηριότητά τους, πολύ δε περισσότερο όταν αυτές έχουν πανελλαδικό και διεθνές χαρακτήρα.
👉Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τις μαθήτριες στο Δημαρχείο και ζήτησε να τον επισκεφθούν με τη συνοδεία των καθηγητών τους, έτσι ώστε να τον ενημερώσουν για τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του σχολείου και να εξετάσουν τα μέσα με τα οποία ο Δήμος θα μπορέσει να τους στηρίξει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: