Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική - Play Off: Εθνικός Γιαννιτσών - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-0)2-0. Στους τυφλούς «βασίλεψε» ο μονόφθαλμος...

Σ' ένα πολύ κακό παιχνίδι που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί, ο ενδιαφερόμενος Εθνικός Γιαννιτσών νίκησε εντελώς «σβηστά» και επαγγελματικά, τον αδιάφορο από κάθε άποψη Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. 
Λίγες οι φάσεις σε ολόκληρο το παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους, με τον πολύ μέτριο σήμερα Εθνικό να εμφανίζεται ένα ελαφρώς καλύτερος και πιο απαιτητικός από τον πολύ κακό και ελλιπέστατο και σήμερα Μέγα Αλέξανδρο και να φθάνει δίκαια και εύκολα παρά την ρευστότητα του σκορ μέχρι το 85ο λεπτό, στην τελική επικράτηση.
Κάτι σαν ευκαιρίες για τους χωρίς πολύ φρεσκάδα γηπεδούχους καταγράφηκαν με τους Σιδώρη, Γρηγοριάδη στην ίδια φάση στο πρώτο μέρος και με τους Λιτοβολή, Τσιλογλανίδη και Σιδώρη τις καλύτερες στο δεύτερο μέρος. Κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων και του αγώνα, το χαμένο πέναλτι του Γκογκολούδη που αστόχησε ψηλά άουτ (25'). Δύο μόνο καλές άξιες αναφοράς φάσεις για τους φιλοξενούμενους με τον Μπουράκη από μία σε κάθε ημίχρονο, για μια ομάδα εντελώς άδεια που εμφανίστηκε χωρίς προσανατολισμό και καμία ατομική και ομαδική φιλοδοξία, με όσους είχαν κάποια διάθεση και προσπάθησαν λίγο περισσότερο, να χάνονται μέσα στην γενική μετριότητα.
Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Λιτοβολής με κοντινή κεφαλιά σαν σε προπόνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκογκολούδη (20') και με κοντινή προβολή του Κηλίκη, που πρόλαβε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Πέλλας (85') τσιμπώντας όσο χρειαζόταν την μπάλα και να κλειδώνει την νίκη.
Μια κανονική διαιτητική τριπλέτα σ' ένα πολύ εύκολο παιχνίδι, δεν θα μπορούσε παρά να ήταν άψογη.
Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχται το Μελίσσι, ενώ ο Εθνικός τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.
Οι συνθέσεις
Εθνικός Γιαννιτσών (Πέσιος): Καμπαλής, Χατζηλιάδης, Γρηγοριάδης, Σιδέρης, Γκογκολούδης, Τσιλογλανίδης (Μιχαηλίδης 73'), Σιδώρης, Ζαμίδης (Κηλίκης 78'), Κυργερίδης, Λιτοβολής (Σιταράς 57'), Χριστοφόρου.
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Σαββουλίδης, Πιτσάρης, Παναγιωτέλης (Αλμπάνης 88'), Τζιότζιος, Γουργούνης, Καμπούρης (Βογιατζής 46'), Μήτκας, Πλιόγκας, Ηλιάδης, Μπουράκης, Κωνσταντινίδης (Μακρίδης 69').

Δεν υπάρχουν σχόλια: