Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική

Στον 1ο όμιλο της Α1 η τυπική διαδικασία των play off συνεχίστηκε και σήμερα, χωρίς αξιοσημείωτα αποτελέσματα, ενώ σ' αυτά του 2ου ομίλου, ο «αδιάφορος» βαθμολογικά αλλά μαχητικός όπως έδειξε σχεδόν σε όλο το φετινό πρωτάθλημα Ολυμπιακός Γαλατάδων, με την ισοπαλία που απέσπασε στο Μελίσσι από την άμεσα ενδιαφερόμενη τοπική Δόξα, έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό που νίκησε «σβηστά» στα Γιαννιτσά τον Μ.Α. Πέλλας, να αποκτήσει σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα για την πρωτιά του ομίλου. Στα play out του 2ου ομίλου, η πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη της Νίκης Αξού επί του Άρη Λιπαρού, επανέφερε όλες τις ομάδες του ομίλου στην ίδια βαθμολογική αφετηρία.
Στην Α' Ερασιτεχνική το Παλαίφυτο έκανε το καθήκον του, νικώντας τον Άρη Αθύρων και θα χρειαστεί μόλις μια νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, για να καπαρώσουν μια θέση από τις τρεις της ανόδου στην Α1. Η νίκη επίσης του ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο στο Ριζοχώρι, έκανα να μοιάζει πλέον με «ηράκλειο άθλο» την όποια πιθανότητα σωτηρίας του Μεγαπλατάνου.
Στην Γ' Εθνική νίκη σωτηρίας για τους Σαρακηνούς επί του αδιάφορου Εδεσσαϊκού στο Ριζάρι, ενώ ο ήδη υποβιβασμένος και ελλιπέστατος σήμερα ΑΣ Γιαννιτσά, γνώρισες την ήττα από την «καιόμενη» Μηχανιώνα.

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 5η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 2-1
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2-4

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 3η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 2-0

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OUT 3η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 2-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 19η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 3-0
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-5
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 20η αγωνιστική
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: