Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Σκληρή ανακοίνωση παικτών και προπονητή της ομάδας του Απόλλωνα Ευρωπού κατά της διοίκησης του συλλόγου: «Η ομάδα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι...»

Σκληρή ανακοίνωση των παικτών και του προπονητή του Απόλλωνα Ευρωπού κατά της διοίκησης του συλλόγου, στην οποία καταλογίζουν «αδιαφορία» και «κοροϊδία», αναφέροντας ότι η ομάδα εδώ και περίπου 2,5 μήνες είναι ένα «ακυβέρνητο καράβι»...
Η ανακοίνωση παικτών και προπονητή της ομάδας του Απόλλωνα
Στις 02/04/2022 η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Κιλκισιακό για την τελευταία αγωνιστική και έτσι κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Εδώ και περίπου 2,5 μήνες η ομάδα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Εδώ και περίπου 2,5 μήνες κάποιοι κάνουν μόστρα στο όνομα της ομάδος, και στο φιλότιμο και τον κόπο το δικό μας. Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε δει σεντς όπως λένε κάποιοι και πολλοί από εμας βάζουμε κιόλας από τη τσέπη μας είτε για να έρθουμε στους αγώνες ή στις προπονήσεις. Εδώ και 2,5 μήνες η ουσία επικεντρώθηκε στο ποιος θα καταθέσει το στεφάνι την 25 και ποιος θα μιλήσει στο μικρόφωνο. Για την ομάδα; Ούτε λόγος, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις; Ούτε λόγος, για το πρωτάθλημα; Ούτε λόγος. Η διοίκηση στη φουρτούνα φαίνεται και όχι στα εφετζιλίκια και στο πρόλογο.
Και για να μην ακουστούν διαφορά ούτε φιλάργυροι είμαστε ούτε αυτοσκοπός μας είναι τα χρήματα, η κοροϊδία και το ότι είμασταν μόνοι μας με βοήθεια από κάποιους επιφανείς φιλάθλους της ομάδας δεν μπορείς να βγαίνεις και να υπερηφανεύεσαι ότι είσαι διοίκηση. Δεν μπορείς να έρχεσαι τη τελευταία εβδομάδα και να δηλώνεις ότι είσαι διοίκηση ενώ όλη τη χρονιά δεν έκανες τπτ. Εδώ και 2,5 μήνες είμαστε μόνοι μας και τρέχουμε γι αυτή την ομάδα και αυτόν τον κόσμο που φέτος μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ και είναι αυτός που πραγματικά έχει ενίσχυση και κρατήσει την ομάδα εδώ.
Ο λόγος που βγάζουμε την ανακοίνωση είναι για να σας πούμε ότι, ότι έχει σχέση με τον πρόεδρο και κάποιους που θέλουν να λέγονται διοίκηση της ομάδος μας αφήνει έξω από αυτό και δεν έχουμε καμία σχέση με τις ενέργειες τους{εννοείται ότι κάποιοι άνθρωποι παρέμειναν κοντά στην ομάδα και αυτούς δεν τους βάζουμε στο ίδιο καλάθι). Εμείς θα κάνουμε δικές μας ενέργειες για να μαζευτούν κάποια έσοδα για τα έξοδα κάποιων παιδιών και τις πληρωμές κάποιων άλλων. Εμείς δεν θα παρατήσουμε την ομάδα όπως κάποιοι άλλοι με μοναδικό σκοπό την πολιτική επίτευξη ούτε θα λέμε ψέμματα και υποσχέσεις εμείς τηρούμε το λόγο μας γιατί είμαστε ΑΝΤΡΕΣ. Η υπόσχεση μας είναι ότι θα δώσουμε ψυχή και καρδιά για τους επόμενους αγώνες αρχής γενόμενης με το Πολύκαστρο. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γιατί ξέρουμε πόσο θα μας βοηθήσετε..
Υ. Γ. Ο Απόλλων είναι ιδέα και την υπηρετούμε.
Υ. Γ. 1 Θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος να γνωρίζει ότι έχουμε αναλάβει όλα τα έξοδα της ομάδας μέχρι το τέλος τη σεζόν. Παρ όλα αυτά η τωρινή διοίκηση που έχει ταμείο από τη πώληση λαχείων κράτησε τα χρήματα για δική της χρήση!!! Ευχαριστούμε!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: