Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

9ος Αγώνας Δρόμου “Προφήτης Ηλίας” στην Κερασιά Κοζάνης και 2ος Ημιμαραθώνιος Ροδόπης και Νυχτερινός Δρόμος 5.000μ στην Κομοτηνή

Ένα φανταστικό διήμερο από πλευράς συμμετοχών και επιδόσεων επεφύλασσαν οι δρομείς του Συλλόγου στις 10 και 11 Ιουνίου 2023. Μέλη της Ομάδας ταξίδεψαν σε Κοζάνη και Κομοτηνή με σκοπό να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες στηρίζοντας τις κατά τόπους διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Ιουνίου στην Κερασιά Κοζάνης διοργανώθηκε ο 9ος αγώνας δρόμου Προφήτης Ηλίας με τη συμμετοχή πέντε (05) αθλητών της ΟΜΓ. Η έναρξη δόθηκε στις 10:00πμ από την πλατεία του χωριού ενώ ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο «Ελιμειακός» Κερασιάς και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Το εντυπωσιακό γεγονός είναι ότι και οι πέντε αθλητές μας βραβεύτηκαν καθώς τερμάτισαν σε θέσεις που έλαβαν κύπελλο βάσει της ηλικιακής τους κατηγορίας.
Την ίδια ημέρα το πρωί ο αθλητής μας Αρδάλης Δημήτριος συμμετείχε στον 2ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Κομοτηνής (21χλμ) λαμβάνοντας την 1η θέση μεταξύ 170 αθλητών με χρόνο 1:19:33! Η συγκεκριμένη επιτυχία έχει ακόμα μεγαλύτερο βάρος λαμβάνοντας υπόψη ότι για τον Δημήτρη ήταν ο πρώτος του Ημιμαραθώνιος. Τη δε προηγούμενη ημέρα στις 10 Ιουνίου έσπασε τα χρονόμετρα τρέχοντας στο Νυχτερινό 5αρι της Κομοτηνής σε 15:52, ανεβαίνοντας στο 1ο σκαλί του βάθρου από τους 570 αθλητές που πήραν μέρος.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ με τις επιτυχίες των μελών της επιβεβαιώνει συνεχώς και αδιαλείπτως τη δυναμική του Συλλόγου που την κατατάσσει σε μία από τις καλύτερες δρομικές ομάδες όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αλλά και Πανελλαδικά. Επιπλέον η συμμετοχικότητα των αθλητών μας αποδεικνύει ότι το δρομικό κίνημα στην πόλη των Γιαννιτσών μεγαλώνει, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε παλιούς αλλά και νέους δρομείς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές κυρίως για την συμμετοχή, αλλά και για τις καταπληκτικές επιδόσεις. Εις ανώτερα με υγεία
Για το
Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
   ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: