Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Η ιατρός Βασιλική Παπαχριστοδούλου υποψήφια με την Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας

Η Βασιλική Παπαχριστοδούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Γ.Π.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ.
Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, με θέμα τη σωστή αντιμετώπιση των θερμικών εγκαυμάτων. Έχει μετεκπαιδευτεί στις Διαταραχές του Ύπνου (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), ενώ συμμετέχει στο τριετές πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.
Η αγάπη για την γενέτειρα της την Έδεσσα την ώθησε να πάρει την απόφαση μετά το πέρας της εκπαίδευσης της να επιστρέψει, ώστε να προσφέρει στον τόπο της μέσα από τον ρόλο του ιδιώτη Γενικού Οικογενειακού Ιατρού.
Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της και η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο συνέτειναν στην απόφαση να συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ώστε να προσφέρει στον τόπο της και μέσα από νέους ρόλους.
Eίναι ένα από τα ελπιδοφόρα παραδείγματα νέων της περιοχής που αποφασίζουν να πάρουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους αρνούμενοι να παραμείνουν παθητικοί παρατηρητές μιας φθίνουσας πορείας.
Η γνωριμία και οι συζητήσεις μας ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία αφού εκτός από μία σπουδαία επιστήμονα ανακάλυψα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, με ευγένεια ψυχής και θετική ενέργεια!
Και η δική της παρουσία ενσαρκώνει το όνειρο της Κοινωνίας σε Κίνηση για τη δημιουργία μιας φρέσκιας ομάδας, που θα αποτελέσει εχέγγυο αγνής συμμετοχής νέων στην αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια!
Βασιλική είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε έχουμε κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: