Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ο Μηχανολόγος Μηχανικός Θάνος Ρίζος υποψήφιος με την δημοτική παράταξη Κοινωνία σε Κίνηση

Ο Θάνος Ρίζος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρνισσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Από το 2020 ζει μόνιμα στην Έδεσσα!
Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Τσιτιρίδου με την οποία έχουν 2 παιδιά!
Εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων του νομού ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και ως ιδιώτης Μηχανολόγος με εξειδίκευση στον σχεδιασμό αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής και ρομποτικών συστημάτων.
Με το Θάνο γνωρίστηκα πριν από χρόνια όταν προέκυψε μία ανάγκη στην επιχείρηση μου. Εκεί διαπίστωσα την επιστημονική του αρτιότητα, την ευρηματικότητα αλλά την ταχύτητα του στην εξεύρεση λύσεων.
Στο διάστημα που ακολούθησε είχα τη χαρά να τον συναναστραφώ πολλές φορές και να διαπιστώσω ότι πίσω από την ¨ήρεμη δύναμη¨ κρυβόταν πάθος και αγάπη για την περιοχή και έντονη επιθυμία για την ανάπτυξη του τόπου.
Όλα αυτά μέσα από μία τεχνοκρατική διοίκηση του Δήμου Έδεσσας, ο οποίος πρέπει να λειτουργεί ως αρμονικά ρυθμισμένη μηχανή.  
Είναι μέλος της αερολέσχης Έδεσσας , ενός εκ των σημαντικότερων αεραθλητικών ομίλων της Ελλάδας με ιστορία 50 χρόνων. Μια λέσχη με πολύ μεγάλη δυναμική που η συνεχής ανοδική πορεία της, συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα μπορούσε να συνεισφέρει πολύ περισσότερα με την κατάλληλη στήριξη από τον Δήμο Έδεσσας.
Η πανέμορφη Βεγορίτιδα με το μοναδικό συνδυασμό αεροδρομίου και λίμνης παρέχει στην περιοχή μας ένα σπουδαίο πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί, με αμοιβαίο όφελος, ώστε να εξασφαλιστούν για την αερολέσχη όροι βιωσιμότητας αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης!
Η Κοινωνία σε Κίνηση καλωσορίζει με χαρά το Θάνο Ρίζο και τις προτάσεις του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: