Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ένωση Φροντιστών Πέλλας - Κιλκίς: «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ λαμβάνοντας υπόψη τις συνθέτες διαδικασίες που απαιτεί η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου αλλά και τη σημασία της εύστοχης επιλογής σπουδών και επαγγέλματος, διοργανώνει σε συνεργασία με την πλέον καταρτισμένη και καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, ένα εξειδικευμένο σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού», προσανατολισμένο στις ανάγκες των σημερινών μαθητών/τριών και γονέων.
Στο σεμινάριο αυτό, παρουσιάζονται πρωτογενή και μοναδικά δεδομένα για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, την αξία της διεπιστημονικότητας, όπως αυτή έχει θεμελιωθεί από τον Δρ Ταουσάνη, καθώς και κάθε σημαντική πληροφορία που συμβάλει στην εύστοχη επιλογή σπουδών και ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Θα παρουσιαστούν επίσης μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επιστημονικών πεδίων και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία που μπορούν να ακολουθήσουν και δεν γνωρίζουν πολλοί/πολλές μαθητές/τριες.
Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και ένας από τους πλέον έμπειρους ομιλητές πανευρωπαϊκά, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, όλα αυτά που χρειάζεται να γνωρίζετε για να φτάσετε στους στόχους σας, και θα εστιάσει στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.
Το σεμινάριο δίνει μια μοναδική ευκαιρία, σε γονείς και μαθητές/τριες να ανακαλύψουν -μεταξύ άλλων- πληροφορίες για:

  • Έξυπνες επιλογές σπουδών σε όλα τα βαθμολογικά στρώματα
  • Αναδυόμενες ευκαιρίες σπουδών και απασχόλησης στην Ελλάδα
  • Καινοτόμες Εξειδικεύσεις και άγνωστα Επαγγέλματα
  • Τι πρέπει να προσέξετε στη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
  • Τις διαδικαστικές λεπτομέρειες του συστήματος
  • Την ειδική ενότητα Διεπιστημονικότητα & Διαφοροποιημένη Σταδιοδρομία (που αποτελεί αποκλειστική μελέτη της ομάδας μας)
  • Τα 5 βήματα για να φτάσετε στις καλύτερες δυνατές επιλογές

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 19:30 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών (Κ. Ασμανίδη 10-12).
Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!
Συμμετέχουν τα παρακάτω φροντιστήρια:
ΓΚΡΟΥΠΑΔΙΚΟ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ&ΑΡΙΘΜΟΙ - ΘΕΜΕΛΙΟ - ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΞΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ - ΜΕΤΡΟΝ...ΑΡΙΣΤΟΝ - ΣΙΓΜΑ - ΣΤΟΧΟΣ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ - ΤΟΠΡΩΤΟ - ΥΠΟΔΟΜΗ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: