Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΕΠΟ - Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής: Αναβολή της δημοσίευσης της οριστικής απόφασης επί της ένστασης του Αετού Βαρβάρας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.
-Αναβάλλει τη δημοσίευση οριστικής απόφασης επί της ένστασης του σωματείου «Αετός Βαρβάρας» κατά του σωματείου «Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αργυρόπουλου, στον αγώνα που διεξήχθη στις 28.05.2023 μεταξύ των ως άνω σωματείων για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική.
Υποχρεώνει το διαιτητή του αγώνα, Αναστάσιο Τσιλίκα, όπως, εντός προθεσμίας 48 ωρών από την κοινοποίηση σε αυτόν της παρούσας απόφασης, προσκομίσει ενώπιον της Επιτροπής έκθεση από την οποία να προκύπτει εάν στον ως άνω αγώνα συμμετείχε αγωνιστικά ο Ιωάννης Αργυρόπουλος ή ο Μάριος Αργυρόπουλος, καθώς και εάν προέβη σε έλεγχο των δελτίων αθλητικής ιδιότητας και καρτών υγείας των προαναφερομένων και τις διαπιστώσεις του, κατά τον έλεγχο αυτό. Ακολούθως, θα οριστεί νέα δικάσιμος για τη συζήτηση της υπόθεσης, κατά την οποία θα κληθούν να παραστούν οι διάδικοι.
-Απορρίπτει την από 16.05.2023 ένσταση του σωματείου «Παμβουπρασιακός» κατά του σωματείου «ΑΟ Λεβάντε» για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ευγένιου Καπετάνη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 14.05.2023 μεταξύ των ως άνω σωματείων για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική.
-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή ύψους 80 ευρώ (αγώνας της 17.05.2023, ΠΑΣ Κόρινθος-ΑΠΟ Περαμαϊκός», για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική).
-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΠΟ Ελλάς Σύρου» χρηματική ποινή ύψους 100 ευρώ (αγώνας της 18.05.2023, Ελλάς Σύρου-Ηλυσιακός, για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική).

Δεν υπάρχουν σχόλια: