Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Περαμαϊκός- Ανακοίνωση ΔΣ: «Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, αλλά κάθε θάνατος είναι ένας μεγάλος αποχωρισμός»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ/Σ του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ με ΑΦΜ 090283434 κι αριθμό μητρώου ΕΠΟ 583, ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Περάματος ότι ο οικονομικός απολογισμός της χρήσης των ετών 2022 & 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το σωματείο μας τα τελευταία στη κινήθηκε σε πολύ υψηλές προδιαγραφές, τακτοποιώντας Όλες του τις οφειλές σε δημόσιο και ΕΠΟ.
Αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας μας προ πενταετίας όταν αυτή συμμετείχε στη Γ Πειραιά και καταφέραμε να είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια κατακτώντας συνεχόμενες ανοδους ως πρωταθλήτρια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α Πειραιά. Κι ολα αυτα απο το μηδεν και χωρίς καμια στηριξη απο τη Δημοτική αρχή, η οποία ήταν παντελώς απούσα ολα αυτά τα χρονια, σε όλα τα ζητηματα, αδιαφορώντας ακομη και για τα βασικά. Πάντα λέγαμε και πιστεύαμε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και με τα έργα και τις ημέρες μας αποδείξαμε ότι καταφέραμε το καλύτερο. Βέβαια, για κάποιους γνώστες του καφενείου και προπονητές της εξέδρας, δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός η ομάδα μας να παίζει αγώνα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική μέσα στο σπίτι της και να κόβει μόλις 70 εισιτήρια και -άκουσον άκουσον-25 (!) στο τελευταίο παιχνίδι με την Κορωνίδα Κοιλάδας. Όπως και παλαιότερα έχουμε αναφέρει, ασχοληθήκαμε με το σωματείο από αγάπη και ρομαντισμό. Δεν αποσκοπούμε πουθενά, δεν επιδιώξαμε προσωπική προβολή, δεν είμαστε επιχειρηματίες αλλά παιδιά του μεροκάματου. Αν αδικησαμε κάποιον ή κανανε καποιο λάθος, έχουμε το θαρρος και τον ανδρισμο να ζητήσουμε συγγνώμη δημοσια. Η θητεία μας εφτασε λοιπον σρο τέλος της κι ελπίζουμε ως απερχόμενη διοίκηση, οι επόμενοι διοικούντες να καταφέρουν περισσοτερα από εμάς. Θα είμαστε δίπλα τους μέσα από την καρδιά μας σε ότι χρειαστούν. Αφήνουμε ένα σωματείο χωρίς καμια οφειλή, με αξιοζήλευτο υλικο και με περισσότερα από 100 παιδιά στις ακαδημίες του, ενώ όταν αναλάβαμε δεν υπήρχε απολυτως τιποτα. Ευχαριστουμε όλους τους ανθρωπους που μας πιστεψαν και μας στήριξαν υλικά και ηθικά από την αρχή έως το τέλος. Καλέσαμε Γενική Συνέλευση για τις 14 Ιουνίου, όμως λόγω έλλειψης απαρτίας αυτή μεταφέρεται για τις 5 Ιουλίου του 2023.
ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΆΝΑΤΟΣ ΑΛΛΆ ΚΆΘΕ ΘΆΝΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΜΕΓΆΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΌΣ.
 
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΌΣΙΟΣ
ΓΙΔΑΚΟΣ ΠΈΤΡΟΣ
ΠΕΤΡΊΔΗΣ ΠΈΤΡΟΣ
ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: