Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ευχαριστήριο για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Έδεσσας

Είναι αλήθεια πως η αρνητική εικόνα πολλών γεγονότων γύρω μας, μας κάνουν να μην βλέπουμε ότι θετικό μπορεί να συμβαίνει και ειδικά να αναγνωρίζουμε την ευσυνειδησία κάποιου στον χώρο δουλειά του.
Αισθανόμαστε λοιπόν βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά από καρδιάς και δημόσια, τους γιατρούς του Νοσοκομείου Έδεσσας, Λομπάτις Νάσερ (Ουρολόγο) και Καραμπατσούδη Ελένη (Καρδιολόγο), για την προσφορά, το ήθος τους και την ανθρωπιά τους στον άνθρωπό μας. Είναι η ελάχιστη ηθική ανταμοιβή για την ευσυνείδητη λειτουργία τους στον ευαίσθητο χώρο του δημόσιου νοσοκομείου.
Ευχαριστούμε εγκάρδια και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την εξαιρετικά ανθρώπινη αντιμετώπιση και φροντίδα τους. Το έργο που επιτελούν είναι φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε για τη δημόσια υγεία και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.
Να είστε καλά και να έχετε δύναμη να συνεχίζετε την προσφορά αυτή, με τον ίδιο ζήλο, σε πείσμα των καιρών, επιβεβαιώνοντας μας πόσο σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε όλοι μας για την προστασία της δωρεάν νοσοκομειακής και δημόσιας υγείας.

Θέμης και Βούλα Αργυράκη
Νέα Πέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: