Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Στο ίδιο έργο θεατές...

Ακόμη μία πρωτοβουλία των ανθρώπων της διοίκησης, από τις πολλές της τελευταίας τριετίας σε ότι αφορά την με όποιον τρόπο βοήθεια προς το σύλλογο από κάθε ενδιαφερόμενο/η και διαθέσιμο/η φίλο/φίλη της ομάδας, έπεσε στο κενό όπως και όλες οι προηγούμενες... Κανείς φυσικά δεν αιφνιδιάστηκε από την αποκαρδιωτική εικόνα της μη προσέλευσης και ανταπόκρισης κάποιων έστω υποτυπωδώς για το θεαθήναι, που όλο το προηγούμενο διάστημα διαμήνυαν αμέριστη στήριξη και βοήθεια, αφού άλλωστε αυτό συνέβη με πιο εμφαντικό τρόπο, σε πολύ κρισιμότερες στιγμές για τον σύλλογο, που διακυβεύονταν η ίδια η ύπαρξή του.
Το 2ήμερο που επιλέχθηκε με την εδώ και μέρες ανοιχτή πρόσκληση του συλλόγου, ήταν το πλέον κατάλληλο και λόγω καιρικών συνθηκών σε μια δύσκολη εποχή είναι αλήθεια, με τις γεωργικές εργασίες και τα όποια προβλήματα σ' αυτές από τις βροχοπτώσεις, να απασχολούν όπως είναι λογικό και σεβαστό τους περισσότερους κατοίκους της Πέλλας. Αλλά ούτε η εποχή μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία, ούτε η έλλειψη χρόνου, ούτε κάποιο άλλο πρόσχημα ή πρόφαση που θα μπορούσαν να αποτελέσουν άλλοθι για απουσίες, όταν για όποιον είχε καλή πρόθεση και διάθεση, αρκούσαν μόνο μερικά λεπτά παρουσίας για να δηλώσει την διαθεσιμότητά του και μάλιστα σε άπειρες προσκλήσεις μέχρι σήμερα. Αυτοί που βοήθησαν και θα βοηθήσουν και φέτος, το έκαναν και θα το κάνουν με ενσυναίσθηση και συνέπεια όταν υπάρχει ανάγκη και κάποιοι προς τιμήν τους εντελώς διακριτικά.
Το ευχάριστο είναι ότι προέκυψε την δεύτερη μέρα με τους παρόντες «συγγενείς και φίλους», μια εποικοδομητική συζήτηση με προβληματισμούς, ερωτήσεις και προτάσεις, όμως αυτή ήταν καθαρά «καφενειακή», έστω κι αν αναφέρθηκαν και κάποιες σκέψεις και κάποια από τα σχέδια και τα πλάνα της διοίκησης. Πάντα θα υπάρχουν και οι κάπως αποστασιοποιημένοι όταν το θέμα φτάνει στην «καυτή πατάτα» και σε «ευαίσθητα» θέματα, που δεν είναι άλλά από την οικονομική διάσταση, ο ταμείο κάθε κίνησης, κάθε πρωτοβουλίας, κάθε επιθυμίας... Εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα αφού η κάθε κριτική, κάθε προσέγγιση απαιτεί να βάλεις και το χέρι στην τσέπη!
Έτσι πάμε παρακάτω με τα ήδη γνωστά δεδομένα, χωρίς να υπάρξει κάποια νέα αξιοσημείωτη θετική εξέλιξη, φυσικά και χωρίς... «να χάσει και η Βενετιά βελόνι», συνεχίζοντας τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, με τον Μέγα Αλέξανδρο πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. 
Τα δύο τελευταία χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα δεν «ενόχλησε», δεν «πίεσε» και δεν «κούρασε» κανέναν με οικονομικές δράσεις, όπως το κάνουν όλοι οι σύλλογοι παντού. Φέτος θα ξεκινήσει την χρονιά στην τοπική πανήγυρη με μια λαχειοφόρο αγορά δύο πολύ αξιόλογων και πρακτικών δώρων, που λεπτομέρειες της οποίας θα μάθετε τις επόμενες ημέρες. Με την ελπίδα ότι αφού με το κάλεσμα δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον και πρόθεση άμεσης στήριξης και βοήθειας, αυτές να συμβούν έμμεσα μέσω των λαχνών, αναλογικά με την διάθεση, τον τρόπο και την δυνατότητα του καθένα.
 
 


1 σχόλιο:

Αρκτούρος είπε...

Έστω και λίγοι, συνεχίζετε να αγωνίζεστε. Είναι σημαντικό.