Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Η λαχειοφόρος αγορά του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, πολύ σπάνια τα τελευταία χρόνια έχει «ενοχλήσει» το φίλαθλο και μη κοινό της Πέλλας με οικονομικές δράσεις.
Φέτος με τα έξοδα λειτουργίας του πλέον αρκετά αυξημένα και δυσανάλογα των δυνατοτήτων του, αναγκάζεται να το κάνει, όμως και πάλι ως φορέας αυτού του τόπου, με κοινωνική ενσυναίσθηση και εγκράτεια...
Οι ελάχιστοι ποσοτικά λαχνοί που εκδόθηκαν, δίνουν την ευκαιρία σε όλους όσους τους προμηθευτούν, αρχικά με πολύ καλές πιθανότητες να διεκδικήσουν τα δύο υπέροχα και χρήσιμα για κάθε σπίτι δώρα και ταυτόχρονα, να στηρίξουν κι έπειτα να στηρίξουν και να ενισχύσουν ο καθένας με την διάθεση και τις δυνατότητές του τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο!
1ο ΔΩΡΟ
2ο ΔΩΡΟ

Η διάθεση των λαχνών ξεκινά από την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, με νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να βρίσκονται σε στάντ στην Κεντρική Πλατεία στον χώρο της πανήγυρης και στην συνέχεια μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης από τους ανθρώπους της διοίκησης σε δημόσιους χώρους και μαγαζιά της Πέλλας, ενώ η ζωντανή κλήρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει με την πιθανή έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς:

  1. Την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ Α.Β.Ε.Ε. STEEL SHOP - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (1o ΔΩΡΟ)
  2. Το ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΜΙΟΥΔΗ (2ο ΔΩΡΟ)
  3. Τις ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΜΠΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΛΑΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΩΝ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: