Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Υποψήφιος με την δημοτική παράταξη Κοινωνία σε Κίνηση και ο Χάρης Τερζόγλου

Στην Κοινωνία σε Κίνηση ο Χάρης Τερζόγλου, πρόεδρος του Π.Τ Πέλλας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, καθως και εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων του από το 2013.
Απόφοιτος ΑΤΕΙ Λαμίας του τμήματος Φυσικοθεραπείας, εργάστηκε αρχικά στο Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης "ΑΡΩΓΗ" στην Λάρισα και επέστρεψε στην Έδεσσα όπου διατηρεί εργαστήριο φυσικοθεραπείας τα τελευταία δέκα χρόνια.
Βρέθηκε επι σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, στην Ελπίδα Έδεσσας. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό και η αγάπη του γι΄αυτόν ήταν το έναυσμα για να επιλέξει το επάγγελμα που ακολούθησε.
Είναι παντρεμένος με την Σοφία Ιωάννου με την οποία έχουν ένα αγοράκι 4 ετών.
Η πολύχρονη γνωριμία μας είχε ως αφετηρία μία μεγάλη μας αγάπη. Την ενασχόληση με τα ¨κοινά¨ του τόπου μας!
Όταν εγώ ως νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και αυτός ως νεαρός με έντονες κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες εργαστήκαμε για να οργανωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας του οποίου αποτέλεσε μέλος.
Από τότε και στη διάρκεια των χρόνων που μεσολάβησαν προέκυψαν πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις μεταξύ μας, με ανταλλαγή επιχειρημάτων τα οποία διεύρυναν τη γωνία της οπτικής μας αλλά και τον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων.
Αυτό που με χαροποιούσε ιδιαίτερα, είναι ότι έβλεπα ένα νέο που ενώ η ζωή του διαφοροποιούνταν έντονα, αφού από τη φάση της φοιτητικής ζωής περνούσε στην αγορά εργασίας και μετέπειτα στη δημιουργία οικογένειας, διατηρούσε αμείωτη τη μαχητικότητα του, ξεκάθαρη τη προοδευτική ματιά του, αυξανόμενη την αγάπη του για το κοινωνικό σύνολο και όλα αυτά μέσα από μια αδιασάλευτη ηθική βάση!
Ήρθε λοιπόν η ώρα η σχέση αυτή να μετασχηματιστεί και να πάρει μία μορφή ουσιαστικής συνεργασίας με συνδετικό υλικό πάντα την ίδια αγάπη!
Ο Χάρης στο σακίδιο της επιστημονικής του γνώσης κουβαλάει τις προτάσεις και τις δράσεις που μπορεί να υλοποιήσει ο Δήμος μας ,έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών(με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες ατόμων με προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία),ώστε να δημιουργηθεί ενα περιβάλλον που θα καλύπτει τις ανάγκες τους.
Χάρη καλή δύναμη στο μεγάλο αγώνα για τον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: