Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Δύο ακόμη πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές ανανέωσαν με τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας

Δύο εξαιρετικά ποιοτικοί για την κατηγορία και ιδιαίτερα σημαντικοί για τον σύλλογο ποδοσφαιριστές, που θα τους ήθελε στο ρόστερ κάθε προπονητής και ομάδα, ανανέωσαν με τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας.
Ο πρώτος δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, αφού με το ταλέντο του ήδη είχε γίνει αισθητός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού από τα παιδικά του χρόνια ως στέλεχος της ΑΑΓ και της Μικτής της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ κι επί 7 συναπτά έτη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας της Πέλλας και ξεχωρίζει κάθε αγωνιστική σεζόν με τις εμφανίσεις και την απόδοσή του. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Ηλίας Πλιόγκας, που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι ένας εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών τους ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Ν. Πέλλας, είναι κι ένας αξιόλογος νέος με ήθος και χαρακτήρα, δεν θα μπορούσε να μην ανήκει και φέτος στο ρόστερ του Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας.
Ο δεύτερος που εμφανίστηκε ξαφνικά και κάπως τυχαία στην ποδοσφαιρική ζωή της Πέλλας και του νομού από την άλλη άκρη σχεδόν της Ελλάδας, φρόντισε με την αγωνιστική του παρουσία στην δυσκολότερη ίσως χρονιά για τον σύλλογο την τελευταία 15ετία, να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Πέλλας και την Α1 Ερασιτεχνική. Ο Αγρινιώτης 19χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παναγιωτόπουλος δείχνοντας από την πρώτη κιόλας μέρα που πάτησε το πόδι του στην Πέλλα την πολύ καλή ποδοσφαιρική του υποδομή, παιδεία και κατάρτιση προερχόμενος από την Κ19 του Παναιτωλικού, με τις εμφανίσεις του και την «επαγγελματική» συμπεριφορά του αν και αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε ανδρικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, εκτός του ότι δεν πέρασε απαρατήρητος σχεδόν από κανένα γήπεδο όπου αγωνίστηκε, ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχούς κατάληξης της περσινής περιπέτειας της ομάδας της Πέλλας.
Ο Σύλλογος με ιδιαίτερη χαρά που τους έχει και φέτος μέλη του, τους εύχεται υγεία με πολλές χαρές και επιτυχίες, τόσο στο αθλητισμό που είναι ένα από τα καλύτερα δευτερεύοντα πράγματα στην ζωή, όσο και στις σπουδές τους που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και την ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: