Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Συνεχίζει με την ίδια πετυχημένη συνταγή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι και το εγχείρημα της επανεκκίνησης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας που ξεκίνησε και πάλι από το μηδέν, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όμως όταν υπάρχουν κατάλληλοι και ικανοί άνθρωποι να το διαχειριστούν και μεγάλο ενδιαφέρον από γονείς και κηδεμόνες να το στηρίξουν, αυτό είναι καταδικασμένο να πετύχει...
Ένας τέτοιος άνθρωπος κατάλληλος και ικανός είναι ο προπονητής της Ακαδημίας μας ο Δημήτρης Μπαλάσκας, που μας έκανε όλους, κι αυτούς που ήταν αισιόδοξοι, αλλά και όσους είχαν τις επιφυλάξεις τους (στην Πέλλα διαχρονικά σχεδόν πάντα οι δεύτεροι είναι συντριπτικά περισσότεροι), να πειστούμε ότι πρόκειται για μια νέα αξιόλογη προσπάθεια με λαμπρό παρόν και αρκετά ευοίωνο μέλλον. Κι εμείς που είμαστε κοντά στον σύλλογο και την παρακολουθούμε εκ των έσω και ενημερωνόμαστε εκ του σύνεγγυς, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με την εξέλιξη και την πρόοδο που συντελέστηκε σε μόλις μερικούς μήνες στην Ακαδημία μας.
Τα παιδικά τμήματα, παρά τις δυσκολίες και τις γηπεδικές και τις οργανωτικές και τις αγωνιστικές με βοήθεια σχεδόν από πουθενά, έδειξαν είτε στις προπονήσεις, είτε πολύ περισσότερο στους φιλικούς αγώνες που έδωσαν με σημαντικές Ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής, να αποκτούν σταδιακά εκτός όλων των άλλων θετικών και σημαντικών χαρακτηριστικών που απορρέουν από συμμετοχές παιδιών σε ομαδικά αθλήματα και αγωνιστική ταυτότητα. Και για όλα αυτά, εκτός από τον διακριτικό και επικουρικό ρόλο της διοίκησης που ουσιαστικά συνέβαλε μόνο στο οργανωτικό κομμάτι, το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στον πολύ καλό προπονητή μας, εκπαιδευτικό και άνθρωπο Δημήτρη Μπαλάσκα, που με πολύ αγάπη και δουλειά, κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να δώσει «το φιλί της ζωής» σε μια «μισοπεθαμένη» και απαξιωμένη κοινωνική δράση, μια ασφαλή επιλογή για τους γονείς και τους κηδεμόνες και μια πολύ καλή ευκαιρία και διέξοδο για οργανωμένη και συστηματική άθληση στο σημαντικότερο κομμάτι της μικρής μας κοινωνίας, τα παιδιά μας!
Ο Δημήτρης Μπαλάσκας ρεαλιστής και φιλόδοξος, θα συνεχίσει και φέτος την συνεργασία του με τον σύλλογο και την πολύ καλή δουλειά που άρχισε πέρυσι, με επίσημη συμμετοχή της ομάδας μας αν όλα πάνε κατ' ευχήν και όπως έχουν προγραμματιστεί και στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Πέλλας. Η διοίκηση περιχαρής για την ανανέωση της συνεργασίας, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία προσωπικά και ομαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: