Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Με νέο προπονητή στον πάγκο του ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Μετά από μια 8ετία με αξιόλογες πορείες και πρωταγωνιστικές παρουσίες, αλλά κι εσχάτως με περιπέτειες έστω με ευτυχή κατάληξη στο τέλος σε πρωταθλήματα και κύπελλα της ΕΠΣ Πέλλας, αλλαγή σελίδας και στον πάγκο του Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας.
Ένας νεαρός, εργατικός, εξελίξιμος και φιλόδοξος προπονητής θα βρίσκεται την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στο πάγκο της ομάδας της Πέλλας. Μπορεί να μη είναι το πολύ «βαρύ» βιογραφικό και λόγω του νεαρού της ηλικίας, αφού υπό φυσιολογικές ερασιτεχνικές συνθήκες θα μπορούσε να είναι ακόμη και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, όσοι όμως συνεργάστηκαν μαζί του ή τον γνωρίζουν προσωπικά, μόνο καλά και κολακευτικά λόγια έχουν να πουν για το ήθος, τον χαρακτήρα και την δουλειά του. Ο 37χρονος Λεωνίδας Αμπιντίν από τα γειτονικά Κουφάλια, βάζει το δικό του στοίχημα και μαζί του και ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος που τον επέλεξε και τον στηρίζει, να βάλουν τον αγωνιστικό πήχη ψηλότερα και να δημιουργήσουν ένα ικανό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, αλλά και να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή διάκριση και στον θεσμό του κυπέλλου.
Ο Λεωνίδας Αμπιντίν ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία Αετοί Θεσσαλονίκης, ενώ αγωνίστηκε σε σημαντικές ομάδες της ΕΠΣΜ όπως η Αναγέννηση Χαλκηδόνας, ο Καμπανιακός, ο ΠΑΟ Κουφαλίων και ο Οδυσσέας Κορδελιού, πριν κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από σοβαρό τραυματισμό σε ηλικία μόλις 28 ετών. Στην σύντομη σχετικά προπονητική του καριέρα ξεκινώντας από τμήματα υποδομών, έχει προπονήσει τις Ακαδημίες του ΠΑΟ Κουφαλίων και του Άρη Αθύρων για έξι χρόνια, ενώ σε ανδρικά πρωταθλήματα έχει καθίσει στους πάγκους του Κενταύρου Ανθοφύτου ομάδα της Α' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Κιλκίς για δύο χρόνια και του γνωστότερου μας Άρη Αθύρων ομάδα Α' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας για έξι χρόνια.
Η διοίκηση και η οικογένεια του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, τον καλωσορίζουν στον σύλλογο και του εύχονται υγεία, με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις και επιτυχίες, από μια πλέον πιο απαιτητική θέση, σε πάγκο ομάδας της μεγαλύτερης ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: