Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Στην «δίνη» τεραστίων προβλημάτων ο «νταμπλούχος» Απόλλων Ευρωπού

Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί επιχειρεί ο «νταμπλούχος» ΕΠΣ Κιλκίς Απόλλων Ευρωπού.
Μετά τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (αναμονή 53 ετών) και του κυπέλλου (αναμονή 35 ετών), ο μεγάλος φετινός πρωταγωνιστής εισήλθε σε «κυκλώνα» τεραστίων προβλημάτων, και θα χρειαστεί συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων και ολοκληρωτική ανασύνταξη, για να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες.
Η συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες διαβάθμισης («μπαράζ») ανάμεσα σε πρωταθλητές ενώσεων γιά άνοδο στην Γ΄ Εθνική, χαρακτηρίζεται πλέον ως διαδικαστική.
«Αφετηρία» των αρνητικών εξελίξεων απετέλεσε η οριστική αποχώρηση από τα διοικητικά δρώμενα του βασικού φετινού οικονομικού «στυλοβάτη» Δημήτρη Κικίρη.
Ακολούθησε η άμεση παραίτηση του Επταλοφίτη προπονητή Στάθη Στεφανίδη, πρωτεργάτη των αγωνιστικών επιτυχιών.
Η συνέχεια περιελάμβανε το αγωνιστικό «σοκ». Ούτε λίγο ούτε πολύ, για διάφορους λόγους δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δέκα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι έξι βασικότατοι (Γιάννης Τσολακίδης, Γιάννης Μπαμπαλής, Γιώργος Κατηριάδης, Γιώργος Βαρότσης, Γιώργος Μπερούκας, Χρήστος Παρπουτσής) και οι τέσσερες σημαντικότατες εφεδρικές επιλογές (Γιάννης Πελτέκης, Βαγγέλης Κύρτζος, Γιάννης Στεφανίδης, Περικλής Βελλίνης).
Απέμειναν μόλις ένδεκα διαθέσιμες επιλογές (Κώστας Δουλκερίδης, Κώστας Ζάλτος, Πέτρος Καφετζής, Στέφανος Ματζάρης, Ανδρέας Χαραβιτίδης, Θανάσης Αϊβάζης, Δημήτρης Ευθυμιάδης, Μάριος Παπαδόπουλος, Γιώργος Αναστασιάδης, Φίλιππος Παυλίδης, Αλέξανδρος Σαββουλίδης), με τον τελευταίο να είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας και εξ ανάγκης να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή!
Εναγωνίως αναζητήθηκαν «παροπλισμένα» δελτία, και μετά από ένα χρόνο «βγήκαν από τη ναφθαλίνη», για να προσφέρουν αγωνιστικές υπηρεσίες οι Νίκος Πεντέρης και Πασχάλης Αϊβάζης.
Ο Απόλλων Ευρωπού πορεύθηκε με δεκατρία δελτία, ενώ ως υπηρεσιακός προπονητής κλήθηκε να βοηθήσει ο περυσινός τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας και φετινός του Εθνικού Αξιούπολης Αλέξης Κυριακίδης.

Πηγή: maxitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: