Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Μητσοτάκης από Κουφάλια: “Κάνατε γαλάζια την πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου. Να πιάσουμε ποσοστά καύσωνα, 40, 41, 42 βαθμούς”

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για τα μέτρα στήριξης των αγροτών και το δρόμο Θεσσαλονίκης – Εδεσσας
Στα Κουφάλια συνέχισε την περιοδεία του σήμερα (10/6) το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στο Χορτιάτη με τον Πρωταθλητή Ελλάδας, Δημήτρη Αντωνιάδη και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και το Κιλκίς.
 
Η υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος στα Κουφάλια ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί, συνομίλησε με πολίτες, ενώ έκανε και χειραψίες μαζί τους.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Κάνατε γαλάζια την πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου. Να πιάσουμε ποσοστά καύσωνα, 40, 41, 42 βαθμούς”.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα μέτρα στήριξης των αγροτών. “Το έργο μας πρέπει να συνεχιστεί και η ΝΔ να είναι ισχυρή και με αυτοδυναμία. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε. Η νίκη δεν είναι διαβατήριο αλαζονείας. Παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός λαός”, τόνισε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στα Κουφάλια κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «εργαλειοποίηση των θεμάτων της υγείας».
«Να πω μια κουβέντα γι’ αυτό γιατί ξέρετε έγινε μεγάλο θέμα για τα ζητήματα των θεραπειών για τον καρκίνο και θέλω και από εδώ να ξαναπώ ότι η δική μας Κυβέρνηση αυτό το οποίο έχει εξασφαλίσει, είναι ο κάθε ασθενής να έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή θεραπεία την οποία θα του συνταγογραφήσει ο γιατρός του, ανεξαρτήτως κόστους και αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί για όλους τους ασθενείς με καρκίνο», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Παράλληλα αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στις παλαιότερες δηλώσεις της κυρίας Λινού, θέλοντας να αποδείξει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στο θέμα των καρκινοπαθών.
«Και είναι πραγματικά θλιβερό αυτοί οι οποίοι μας κουνούσαν το δάχτυλο για μία άστοχη δήλωση ενός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τώρα να αποκαλύπτεται ότι δικά τους στελέχη είχαν πει ακριβώς τα ίδια πράγματα και να μην έχουν το θάρρος να το αναγνωρίσουν τουλάχιστον. Δύο μέτρα και δύο σταθμά και σε αυτά, δυστυχώς, από την αντιπολίτευση, αλλά τα θέματα της υγείας είναι πολύ σοβαρά για να μπορούν να εργαλειοποιούνται.
“Ο Δρόμος Θεσσαλονίκης-Εδεσσας προχωράει κι έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Απόστολο Τζιτζικωστα. Πάντοτε οι μεγάλες νίκες ξεκινούν από την Μακεδονία”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εμείς, αυτό το οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε, είναι ότι εδώ, η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο το οποίο θα αντικαταστήσει το “Θεαγένειο”, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ποιότητα θεραπείας για αυτήν την αρρώστια, η οποία λίγο πολύ έχει χτυπήσει κάθε ελληνικό σπίτι».
Στην περιοχή τον συνόδευσαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και υποψήφιοι βουλευτές της Α’ και της Β’ Θεσσαλονίκης, μεταξύ αυτών οι Σταύρος Καλαφάτης, Θόδωρος Καράογλου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Φάνης Παππάς, Σάββας Αναστασιάδης και Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Πηγή: Thes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: