Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Κύπελλο Ερασιτεχνών: Εδεσσαϊκός - ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0 - 1)0 - 4. Τόσο, όσο...

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τις δύο ομάδες για την 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και ο ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας έκανε το χρέος του παίρνοντας εύκολα την νίκη-πρόκριση, απέναντι στην πολύ νεανική ομάδα του Εδεσσαϊκού.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε αυστηρή κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι πιο έμπειροι φιλοξενούμενοι που δεν ανέβασαν ιδιαίτερα ρυθμούς, πίεση, δύναμη και ταχύτητα σεβόμενοι την δύσκολη αγωνιστική συγκυρία του αντιπάλου (άλλωστε και οι ίδιοι βίωσαν πέρυσι δύσκολες καταστάσεις), είχαν τον έλεγχο και την κατοχή από το ξεκίνημα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στο αντίπαλο τέρμα χάνοντας ευκαιρίες και σκόραραν τόσες φορές, όσες θα τους εξασφάλιζαν πιο άνετα την υπόθεση πρόκριση. Αξιόμαχα και αγωνιστικά τα πιτσιρίκια του Εδεσσαϊκού, προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά στάθηκαν κάπως ανταγωνιστικά μόνο στο δικό τους μισό, όσο το επέτρεψαν οι δυνατότητες και η δυναμική τους, χωρίς όμως να απειλούν το τέρμα του Παναγιωτόπουλου με άλλο τρόπο, εκτός από κάποια πολύ «φιλόδοξα» μακρινά σουτ και μιας αρκετά αξιόλογης ευκαιρίας στο πρώτο ημίχρονο.
Σκόραραν για την Πέλλα οι Σαλικίδης (20'), Πολυχρονόπουλος (55'), Μήτκας (72') και Βογιατζής (90+), ενώ και το κάθετο δοκάρι του Εδεσσαϊκού για τους φιλοξενούμενους, σημάδεψε ο Μήτκας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Υποδειγματική η φιλοξενία από τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού! 
Η σύνθεση 
ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (Αμπιντίν Λεωνίδας): Παναγιωτόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Πλιόγκας, Μέτα (Κωνσταντινίδης Λ.), Νινιατσούδης, Μπουράκης Δ., Βογιατζής, Μήτκας (Μπιτσιάκης), Σαλικίδης (Αλμπάνης), Ηλιάδης (Πιτσάρης) και Γκάβα,
 
 
 










Δεν υπάρχουν σχόλια: