Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Έπαιξε με την «φωτιά» αλλά δεν «κάηκε» ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας

Λίγο το πρώιμο της αγωνιστικής περιόδου, λίγο το γρήγορο καθαρό προβάδισμα στο σκορ, έκαναν πιο «χαλαρό» τον καλύτερο Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας που δεν «τελείωσε» την αναμέτρηση, δίνοντας παράλληλα ελπίδες στην αξιόμαχη τοπική Δόξα να το παλέψει μέχρι τέλους. Τα κατάφερε όμως τελικά και προκρίθηκε στην επόμενη φάση...
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στα πρώτα λεπτά κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα διαφορά, με σκόρερς τους Τσαρτσαράκη (9') και Βουζαξάκη (13'), όμως λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με τέρμα του Γιαλίδη (42'), ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι στο ίδιο χρονικό διάστημα με το πρώτο, η Νέα Πέλλα με σκόρερ τον Σολωμούδη (59') διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 1 - 3 για να μειώσουν λίγο αργότερα εκ νέου οι γηπεδούχοι του Παλαιού Μυλοτόπου με τον Πλατή (72') και να κάνουν το παιχνίδι και το σκορ αμφίρροπο στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Οι πιο έμπειροι και πιο ισχυροί φιλοξενούμενοι, διατήρησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα τον υπέρ τους σκορ 2 - 3 και έτσι κατάφεραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, προσφέροντας χαρά στους φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν.
Η διοίκηση της Νέας Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Παλαιού Μυλοτόπου για την άριστη φιλοξενία και εύχεται στον σύλλογο καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Επίσης συγχαίρει την διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Τρυψιάνη, Αδραμάνη, Ατζαμιδάκη για την άριστη διαιτησία τους.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: