Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Περί πολιτικού πολιτισμού και ηθικής

Ο πολιτικός πολιτισμός είναι η έκφραση που χρησιμοποιείται κατά κόρον από την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου, από συγκεκριμένους Δημοτικούς Συμβούλους και το περιβάλλον τους.
Αφού όλος ο Δήμος έζησε κυριολεκτικά στο πετσί του τον πολιτισμό αυτόν κατά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου ΄΄Συνεργασία Ευθύνης΄΄ και ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζουν οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ας δούμε τι διαχείριση και τι ηθική είχαν τα προηγούμενα χρόνια αυτοί που την επικαλούνται.
Ας μας απαντήσει η κυρία Ιατρίδου αν είναι ηθικό ενώ είναι πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ να καταλαμβάνει θέση 5μηνου με ειδικότητα Δ.Ε. κλητήρων οδηγών Β Κατηγορίας όταν αυτές προβλέπονται για συνανθρώπους μας με πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης.
Πόσες απευθείας αναθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε επιχείρηση κρεάτων στενού συγγενικού της προσώπου της από το Δήμο και ποιος ήταν προμηθευτής κρεάτων της Τουριστικής Α.Ε;
Απολαμβάνουν όλα τα καταστήματα της Έδεσσας ίση μεταχείριση στις απευθείας αναθέσεις του Δήμου; (Για όποιες περαιτέρω απορίες των συνδημοτών μας προτείνουμε να λάβουν τις επίμαχες απαντήσεις και από τα καταστήματα του ίδιου κλάδου στο Δήμο Έδεσσας!)
Η κυρία Ιατρίδου θα έπρεπε να είχε την ευθιξία να μας απαντήσει επίσης για τις παράτυπες ηλεκτροδοτήσεις σε μισθωμένα Δημοτικά ακίνητα από άμεσα συγγενικά πρόσωπα ειδικών συνεργατών του Δήμου για τις οποίες έχουμε υποβάλει αίτηση εδώ και ένα χρόνο θέτοντας καίρια ερωτήματα και εξηγήσεις στα οποία για ευνόητους λόγους αποφεύγει να απαντήσει.
Ας σταματήσει λοιπόν να αποπροσανατολίζει τους πολίτες από την ουσία των πραγμάτων.
Η Kοινωνία σε Κίνηση σαν δημοτική αρχή φυσικά και θα απευθύνει τις απευθείας αναθέσεις στην τοπική αγορά αλλά στο σύνολό της και με δικαιοσύνη και όχι σε αγαπημένους συγγενείς και συνεργάτες.
Ο πολιτικός πολιτισμός τελικά από κάποιους χρησιμοποιείται ως κεκαλυμμένος εκβιασμός κάθε φορά που ως παράταξη επιχειρούμε να προβούμε σε αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης που λυμαίνεται το Δήμο μας τα τελευταία 13 χρόνια.
Η ανοχή τελείωσε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: