Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Κύπελλο Ερασιτεχνών - 1η Φάση: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 16/9

Έναρξη νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στην ΕΠΣ Πέλλας με αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Δεν είχαμε καμιά σούπερ έκπληξη στους σημερινούς αγώνες, εκτός ίσως από τον αποκλεισμό της Δόξας Μαυροβουνίου στην διαδικασία των πέναλτι από την Ελπίδα Έδεσσας στην Έδεσσα (τις χωρίζει φέτος μια κατηγορία), έστω κι αν οι θεωρητικά αδύναμες ομάδες των σημερινών ζευγαριών, παρουσιάστηκαν αρκετά αξιόμαχες. Στο ντέρμπι της ημέρας, με αντιπάλους δύο ομάδες εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής, ο Άρης Αμπελειών πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αποκλείοντας στα πέναλτι την ΝΠΣ Σκύδρα.
Στο Δυτικό παράσταση για έναν ρόλο, ο συντριπτικά καλύτερος τοπικός ΠΑΟΚ αφού έχασε πέναλτι στο ξεκίνημα με τον Χωραφά που το εκτέλεσε άστοχα πάνω από τα δοκάρια, προηγήθηκε νωρίς με τον Ευθυμιάδη (10') και απώλεσε σωρεία κλασικών ευκαιριών με κάθε τρόπο για να καθαρίσει πρόωρα την αναμέτρηση, όμως χρειάστηκε 70 λεπτά αγώνα για να σφραγίσει το εισιτήριο για την 2η φάση, αρχικά με σκόρερ τον Χωραφά (70') και δέκα λεπτά αργότερα με τον Ζούζουλα (80'). Στα πλέον αξιοσημείωτα, καθαρή τελική που να θεωρείται απειλή προς το τέρμα του Χαραλαμπίδη δεν κατάφερε ο Μ.Αλέξανδρος Όρμας σε ολόκληρο το 90λεπτο, που κατέβηκε στο παιχνίδι με οριακή αποστολή.
Δείτε το κερδισμένο και ταυτόχρονα χαμένο πέναλτι του Χωραφά και το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ Δυτικού με σκόρερ τον καλύτερο παίκτη της αναμέτρησης Χωραφά.
 
 
 





Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 3 - 0
Ν. Μ.Α. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1 - 3
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΝΠΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0 - 0 κ.δ. 1 - 1 παράταση 4 - 2 στα πέναλτι
ΔΟΞΑ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 2 - 3
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 2 - 2 κ.δ. 3 - 3 παράταση 4 - 1 στα πέναλτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: