Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης: «Ας βρούμε τα πράγματα που μας ενώνουν για να πάει η Πέλλα Μπροστά»

Την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και του Φιλιππειου στα Γιαννιτσά, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους», Στάθης Καστερίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στον κ. Καστερίδη και στους υποψηφίους Συμβούλους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους για τοπικά ζητήματα καθημερινότητας.
«Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Ο Δήμος πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλά με έργα και όχι με λόγια.
Ο Δήμος πρέπει να ενισχυθεί με χρηματοδοτήσεις από Περιφέρεια και Κράτος. Για να γίνει αυτό πρέπει να συμπορευτούμε δυναμικά όλοι μαζί.
Ας βρούμε επιτέλους πράγματα που μας ΕΝΩΝΟΥΝ. Και αυτά είναι η αγάπη μας για τον τόπο μας, για την πόλη και τις κοινότητες», είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης στα πλαίσια των συναντήσεών του με φορείς του Δήμου, ο κ. Καστερίδης συναντήθηκε χθες με τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων όπου συζητήθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν μέσα από το Δήμο.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου σειρά έχουν οι επισκέψεις στην περιοχή Αγίας Παρασκευής και παλαιών Σφαγείων στα Γιαννιτσά. Τέλος να αναφέρουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Καστερίδη.
Δευτέρα 2/10 – Γαλατάδες, Τρίτη 3/10 – Νέος Μυλότοπος, Τετάρτη 4/10 – Πέλλα, Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά, Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση













Δεν υπάρχουν σχόλια: