Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους | Με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Στάθη Καστερίδη

Καστερίδης: «Η μόνη κερδισμένη ψήφος για το ΔΗΜΟ ΠΈΛΛΑΣ είναι η ψήφος στην παράταξη μας «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Στην παράταξη της ελπίδας».
Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στα Γιαννιτσά πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Πέλλα Δήμος για όλους» του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη Στάθη σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Από πολύ νωρίς πλήθος κόσμου βρέθηκε στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο δίνοντας ένα βροντερό παρών και μια παρουσία Νίκης στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης αναφέρθηκε στο τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πέλλας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει κανένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας ή για ζητήματα ανάπλασης και εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων και πόρων. Είναι αδιάφορη και ανίκανη για τα απλά, τα αυτονόητα, όπως η καθαριότητα και η συντήρηση των δρόμων στα Γιαννιτσά και στις Δημοτικές Κοινότητες όπου ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο μεγάλο σταυροδρόμι για τον τόπο μας, επιλέγουμε τον δρόμο της ελπίδας , της προοπτικής , της δημιουργίας. Πρέπει να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο για να κερδίσουμε την αναβάθμιση που τόσο πολύ χρειάζεται ο Δήμος μας στην ποιότητα ζωής, στις υποδομές αλλά και στην καθημερινότητα. Στην πορεία αυτή η παράταξή μας «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» έχει αποδείξει ότι είναι η μοναδική επιλογή».
Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Η μόνη κερδισμένη ψήφος για το ΔΗΜΟ ΠΈΛΛΑΣ είναι η ψήφος στην παράταξη μας «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Στην παράταξη της ελπίδας. Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Πάρτε την υπόθεση των εκλογών προσωπικά. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ, ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: