Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους: Σε Μελίσσι και Καρυώτισσα ο Στάθης Καστερίδης

Συνεχίζοντας σε εντονότερους ρυθμούς την προεκλογική εκστρατεία σε Μελίσσι και Καρύωτισσα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 18/9 ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης.
Μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του επιδιώκει από τώρα, να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για το πώς θα κινηθεί στα μεγάλα και μικρά ζητήματα, πώς θα υλοποιήσει δράσεις, πώς θα επιλύσει προβλήματα την επόμενη μέρα.
«Είμαστε ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός με ανθρώπους ικανούς, με όρεξη για να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια για αντιμετώπιση των προβλημάτων της Πέλλας!», τόνισε ο κ. Καστερίδης στο περιθώριο των επισκέψεων του.
Αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης θα επισκεφτεί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους το Δροσερό, Γυψοχώρι, Τριφύλλι και το Παλαίφυτο.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν από τις σημερινές του επισκέψεις, ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κ. Καστερίδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Απόλλων Κρύας Βρύσης και παλαίμαχων της Εθνικής ομάδας του Euro2004.
Τέλος να προσθέσουμε ότι η μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος καθώς επίσης και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νίκης, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ονείρων Ζεύξη» στα Γιαννιτσά.















Δεν υπάρχουν σχόλια: