Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Εκδήλωση ΚΕΕΡΦΑ - 16/09 - 10 Χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Πάρτε μέρος στην εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης!
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου – 7μμ

📍Πολυχώρος «ΕΝΕΚΕΝ – ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», Πρ. Κορομηλά 37 – Θεσσαλονίκη

  • Κατερίνα Γεωργιάδου, Συνήγορος υπεράσπισης των 8 Σύριων προσφύγων στην υπόθεση της αρπαγής του Έβρου
  • Φύλλια Πολίτη, Δημοσιογράφος
  • Γιάννης Κούτρας, Γιατρός, πρώην μέλος ΔΣ ΕΝΙΘ & Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκρατείου
  • Εκπρόσωπος του Συλλόγου εθελοντών Μακεδονίας “Albatros”

10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ποτέ ξανά φασισμός!
Να διώξουμε τη κυβέρνηση των δολοφόνων που κάνει πλάτη στους φασίστες!

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 7ΜΜ ΚΑΜΑΡΑ!

10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να διώξουμε την κυβέρνηση των καταστροφών και του ρατσισμού που κάνει, ξεδιάντροπα, πλάτη στους φασίστες δολοφόνους του Μιχάλη Κατσουρή και του Σιράζ Σαφτάρ.
Το αντιφασιστικό κίνημα, που τσάκισε την Χρυσή Αυγή και έστειλε τους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου στη φυλακή βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις, με την κυβέρνηση της ΝΔ να ξεδιπλώνει μια χυδαία ρατσιστική εκστρατεία για να μετακινήσει τις ευθύνες της για τις αποτυχίες στη διαχείριση των πυρκαγιών και της ακρίβειας, στους πρόσφυγες.
Φόρτωσαν την ευθύνη για την καταστροφή στη Δαδιά στους πρόσφυγες και άνοιξαν το δρόμο στους φασίστες κεφαλοκυνηγούς του Έβρου να προχωράνε σε περιπολίες και αρπαγές μεταναστών ως εμπρηστές τις μέρες που 27 κάηκαν ζωντανοί.
Η ΝΔ κάνει ανοίγματα στην ακροδεξιά, πλάτες στους φασίστες και η ΕΛΑΣ συγκαλύπτει τα εγκλήματα τους. Υποδέχτηκε την Μελόνι στην Αθήνα. Άφησε το τάγμα εφόδου των Κροατών ναζί να φτάσει στη Ν. Φιλαδέλφεια και να δολοφονήσει τον Μιχάλη Κατσουρή ενώ μιλάνε για “οπαδική βία”. Προσπάθησαν να συγκαλύψουν τη ρατσιστική δολοφονία του Σιζάρ Σαφτάρ στη Ριζούπολη ως “συμπλοκή μεταξύ ομοεθνών”.
Πάνω απ΄ όλα είναι οι δολοφόνοι των 600 προσφύγων στη Πύλο.
Η απόφαση της ΝΔ να νομιμοποιήσει τη συμμετοχή του Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές έδειξε πόσο κάλπικος είναι ο αντιφασισμός της. Είχε προηγηθεί το φιάσκο της τροπολογίας στη Βουλή, που άφησε το περιθώριο στους ναζί Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη να μπουν στη Βουλή.
Ο δρόμος για να τσακίσουμε τη φασιστική απειλή περνάει μέσα από τον ενωτικό αγώνα των συνδικάτων και της νεολαίας, για να τσακίσουμε τις επιθέσεις της κυβέρνησης που αντί για δασοπροστασία και αντιπλημμυρικά έργα αγοράζει Ραφάλ, φτιάχνει φράχτες και καταδιώκει μέχρι θανάτου πρόσφυγες.
Να επιβάλουμε ότι η δίκη σε β΄ βαθμό στο Εφετείο θα καταλήξει σε μεγαλύτερες ποινές για τους δολοφόνους ναζιστές της ΧΑ και όχι να πέσουν στα μαλακά.
Διεκδικούμε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι των προσφύγων στη Πύλο και τη Δαδιά. Άσυλο, χαρτιά για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να μπει τέλος στην πολιτική των κλειστών συνόρων, των φραχτών και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Εκδήλωση Facebook: https://fb.me/e/6OfIhViG8

Δεν υπάρχουν σχόλια: