Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους: Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Στάθης Καστερίδης σε κοινότητες του δήμου

Σε Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου βρέθηκε την Παρασκευή 15/9 και την Κυριακή 17/9 ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης.
Μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του επιδιώκει από τώρα, να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για το πώς θα κινηθεί στα μεγάλα και μικρά ζητήματα, πώς θα υλοποιήσει δράσεις, πώς θα επιλύσει προβλήματα την επόμενη μέρα.
Σε όλες τις επισκέψεις οι κάτοικοι ζητούν σοβαρές και ουσιαστικές λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας. Παραθέτουν αιτήματα, συζητούν, αγωνιούν αλλά και ελπίζουν σε μια καλύτερη μέρα για τον τόπο τους την επομένη των εκλογών.
«Γυρίζουμε σελίδα στο Δήμο μας σημαίνει ότι θέτουμε σοβαρούς και μετρήσιμους στόχους. Σχεδιάζουμε και επιλύουμε με βάση την πραγματικότητα, κατόπιν ιεράρχησης και ουσιαστικής διάθεσης για επίλυση θεμάτων με εφόδια το όραμα και την εμπειρία. Παράλληλα, βάζουμε τις βάσεις για τον Δήμο του 2030, ενός ανοιχτού δήμου για όλους. Για την Πέλλα που θα υποδεχθούν τη νέα δεκαετία με δράσεις ουσιαστικές και πρότυπες. Γυρίζουμε σελίδα σημαίνει ότι ζούμε και δρούμε για τον Δήμο μας!», τόνισε ο κ. Καστερίδης σε ένα διάλειμμα των επισκέψεών του.
Σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης θα επισκεφτεί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους το Μελίσσι και την Καρυώτισσα.










Δεν υπάρχουν σχόλια: