Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης: «Το αύριο του δήμου μας είναι υπόθεση όλων μας»

Τις Αμπελειές και την Ενορία του Πέτρου & Παύλου στα Γιαννιτσά επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πέλλα δήμος για όλους”, Στάθης Καστερίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο κ. Καστερίδης βρέθηκε αρχικά στην Ενορία Πέτρου και Παύλου στα Γιαννιτσά και στη συνέχεια στις Αμπελειές όπου και του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τοπικά ζητήματα ανάπτυξης, εργασίας και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
«Το αύριο του Δήμου μας, είναι δική μας υπόθεση. Είναι υπόθεση όλων, όσων συναντάμε στις επισκέψεις μας στις Κοινότητες. Είναι υπόθεση των συνδημοτών μας που ήδη αποφάσισαν και δίνουν την ώθηση στο συνδυασμό «Πέλλα δήμος για όλους» για τη συνέχιση της πορείας προς τη νίκη. Συνεχίζουμε με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους να ενημερώνουμε σπίτι σπίτι τους πολίτες μας και ταυτόχρονα κάνουμε καθημερινά debate μαζί τους στους δρόμους και τις πλατείες. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και ετοιμάζουμε λύσεις και απαντήσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά.
Οι επισκέψεις έκλεισαν με προσκύνημα και συμμετοχή στις εκδηλώσεις ΘΕΟΛΟΓΕΙΑ στο Νέο Μυλότοπο προς τιμή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου προστάτη του χωριού.
Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου σειρά έχουν οι επισκέψεις σε περιοχή Μητροπόλεως και Νέας Τραπεζούντας στα Γιαννιτσά .
Τέλος να αναφέρουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Καστερίδη.
Δευτέρα 2/10 – Γαλατάδες, Τρίτη 3/10 – Νέος Μυλότοπος, Τετάρτη 4/10 – Πέλλα, Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά, Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: