Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους: «Ο αγώνας συνεχίζεται με την τελική νίκη του συνδυασμού»

Την περιοχή της Μητροπόλεως και της Νέας Τραπεζούντας στα Γιαννιτσά, επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους», Στάθης Καστερίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στον κ. Καστερίδη και στους υποψηφίους Δημοτικούς & Τοπικούς Συμβούλους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους για τοπικά ζητήματα ανάπτυξης και καθημερινότητας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι στις προτεραιότητες του συνδυασμού είναι η καθαριότητα, η καθημερινότητα των πολιτών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε υποδομές.
«Το πρόγραμμά μας δεν είναι υποσχέσεις και αοριστίες. Δεν είναι παχιά λόγια. Είναι οι σαφείς προγραμματικές δεσμεύσεις, που προήλθαν μετά από ευρεία συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου μας, με μοναδικό γνώμονα την αλλαγή πορείας του Δήμου Πέλλας στη νέα εποχή. Το 2030 δεν μπορεί να περιμένει», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ επίσης κάλεσε τους κατοίκους σε αγώνα αναφέροντας: «Στόχος είναι να διαδοθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του συνδυασμού».
Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σειρά έχουν οι επισκέψεις στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου στα Γιαννιτσά.
Τέλος να αναφέρουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Καστερίδη.
Δευτέρα 2/10 – Γαλατάδες, Τρίτη 3/10 – Νέος Μυλότοπος, Τετάρτη 4/10 – Πέλλα, Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά, Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση














Δεν υπάρχουν σχόλια: