Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Στάθης Καστερίδης: Δώστε δύναμη στον συνδυασμό μας στις 8 Οκτωβρίου

Με τη σιγουριά της νίκης στις επερχόμενες εκλογές, συνέχισε χθες τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στάθης Καστερίδης σε Ακρολίμνη και την Κρύα Βρύση, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, παρά την ξαφνική βροχή που προηγήθηκε.
«Δώστε δύναμη στο συνδυασμό μας την πρώτη Κυριακή 8 Οκτωβρίου, για να μπορέσουμε να παλέψουμε για τα προβλήματα του Δήμου μας με την ώθηση της ψήφου σας», επεσήμανε ο Στάθης Καστερίδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής (Πέμπτη 21/9) περιοδείας του.
Μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους «επικοινωνεί» το πρόγραμμα του συνδυασμού με τις 6 προτεραιότητες σε κάθε άκρη του Δήμου.
«Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους στην εκδήλωση της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Ονείρων Ζεύξη στα Γιαννιτσά όπου εκεί θα παρουσιάσουμε τις 6 προτεραιότητές μας για το Δήμο, καθώς επίσης να γνωρίσετε συνολικά το ψηφοδέλτιο Νίκης», απεύθυνε κάλεσμα στους κατοίκους των δύο Κοινοτήτων ο κ. Καστερίδης.
Η μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος, και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νίκης, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ονείρων Ζεύξη» στα Γιαννιτσά.

























Δεν υπάρχουν σχόλια: