Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τάνης Γιώργος υποψήφιος με την δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" Έδεσσας

Γεννήθηκε το 1967 και κατάγεται από τον ΑΓΡΑ όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου (κάτοχος πτυχίου ηλεκτρολόγου ηλεκτρονικού). Είναι πατέρας 2 παιδιών του Γιάννη και του Νίκου 27 και 26 ετών αντίστοιχα.
Από μικρός έμαθε στη βιοπάλη και την σκληρή δουλειά έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του την περιοχή της Έδεσσας γιατί πολύ απλά ήθελε να μείνει και να δημιουργήσει στον τόπο του.
Από το 1990 διατηρεί με τον αδερφό του Θεόφιλο πρωτοπόρα εταιρεία στο κλάδο κατασκευής κουφωμάτων που εδραιώθηκε στην περιοχή και πανελλαδικά και παρότι δεν αποτέλεσαν εξαίρεση από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών συνεχίζουν να παλεύουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους.
Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του πολιτιστικού συλλόγου ΑΓΡΑ και των διοργανώσεων της γιορτής κερασιού από το 1985, που είχε ως στόχο την ανάδειξη της παράδοσης της περιοχής όσο και του μοναδικού προϊόντος μας .
Είναι μέλος του συλλόγου «Φίλοι του γηροκομείου» από το 2019. Εκλεγμένο μέλος στη διοίκηση του συλλόγου και εκπρόσωπος στη γενική συνέλευση.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιούργησαν με φίλους και φίλες την εθελοντική ομάδα εργασίας «Εδεσσαίοι στην πράξη» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, προσφέροντας ανιδιοτελώς την στήριξη σε οικογένειες του δήμου μας.
Η ανησυχία του για την απαξίωση του τόπου μας τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό, ήταν το κίνητρο που τον ώθησε να είναι υποψήφιος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με τη δημοτική παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα μου για την Αλλαγή κατεύθυνσης που χρειάζεται ο δήμος μας.
Στόχος του είναι να μπορούμε να ζούμε σ’ έναν ανθρώπινο δήμο που θα δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους του, που θα μπορεί να κρατάει τα παιδιά μας εδώ.
Παλιός και σταθερός συνεργάτης ο Γιώργος δεν έχασε ποτέ τη μαχητικότητα και τη διάθεσή του να αγωνίζεται για όσα πιστεύει!
Με τον ίδιο τρόπο θα δώσει και αυτόν τον αγώνα. Καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: