Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης: «Μόνο με πρόγραμμα, σχεδιασμό, οργάνωση και δουλειά μπορεί να πάει ο Δήμος Πέλλας μπροστά»

Την περιοχή των παλαιών σφαγείων και του 2ου δημοτικού σχολείου στα Γιαννιτσά, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους», Στάθης Καστερίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στον κ. Καστερίδη και στους υποψηφίους Συμβούλους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής για τοπικά ζητήματα καθημερινότητας.
«Ο Δήμος μας χρειάζεται παρεμβάσεις. Χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια, για επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας. Μόνο με πρόγραμμα, σχεδιασμό, οργάνωση και δουλειά, ο δήμος Πέλλας μπορεί να πάει μπροστά. Μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τον πολίτη, για τον δημότη. Από την επομένη των εκλογών, αρχίζουμε δουλειά, με τη συνεργασία όλων για να γίνει η Πέλλα Δήμος για όλους», είπε χαρακτηριστικά.
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί την αγορά των Γιαννιτσών και θα συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες.
Τέλος να αναφέρουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Καστερίδη.
Δευτέρα 2/10 – Γαλατάδες, Τρίτη 3/10 – Νέος Μυλότοπος, Τετάρτη 4/10 – Πέλλα, Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά, Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση

 











Δεν υπάρχουν σχόλια: